Sala de badminton - Bucuresti Afisari: 3255
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Badminton - cursuri de initiere Vizitatori: 1459
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Blvd. Lacul Tei, Nr. 124, sector 2, Sala de Sport a Facultatii de Constructii, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744668855
-------------------------
Web: Internet
  email: radu.ionescu@negociere.ro
  site:

 
Regulament sala  
Detalii  video  

Rostul acestui regulament nu este de a îngrădi libertatea de manifestare şi exprimare a celor ce vor juca badminton ci:

 

– de a asigura o atmosferă plăcută pentru toţi cei ce se află la un anumit moment dat în sală

 

– de a responsabiliza toţi jucătorii pentru acţiunile lor şi implicit pentru relaţiile pe care le creează în sală cu ceilalţi jucători

 

– de a pastra sala in conditii cat mai bune

 

Principiul pe baza căruia funcţionează acest regulament este: orice este permis, atât timp cât nu deranjează pe altcineva.

 

1. Toţi jucătorii sunt conştienţi de faptul că această sală este un loc public în care anumite acţiuni sau exprimări personale pot cauza deteriorări, fizice, materiale sau morale altor jucători sau proprietarilor sălii. Jucătorii înţeleg şi sunt de acord cu faptul că, au responsabilitate exclusivă în legătură cu orice revendicare fizică, materială sau morală îndreptată împotriva lor, ca urmare a unor acţiuni sau exprimări proprii, fără a putea implica în această problemă angajaţi ai Clubului Racketlon sau reprezentanţi ai proprietarului sălii.

 

2. În eventualitatea unor neînţelegeri între jucătorii ce se află în sală la un moment dat modalităţile de rezolvare a lor sunt în ordine:

 

– efortul părţilor de a găsi o soluţie pe cale amiabilă;

 

– arbitrajul antrenorului aflat în acel moment în sală;

 

– arbitrajul a trei jucători neutrii aflaţi în acel moment în sală şi agreaţi de părţile aflate în conflict;

 

– medierea presedintelui Clubului Racketlon;

 

În situaţia în care după parcurgerea tuturor acestor etape una din părţile aflate în cauză nu respectă decizia luată, indiferent de metoda prin care a fost luată, acesta duce la posibilitatea excluderii acelui jucător din Sala de badminton, fără ca jucătorul respectiv sau clientul care a angajat Sala în numele jucătorului să poată pretinde vreo despăgubire pentru această excludere.

 

3. Toti jucatorii sunt obligati sa poarte incaltaminte speciala de sport de sala de interior – „nonmarking” (care nu lasa urme pe suprafata salii) – ex: badminton, squash, handbal, volei, baschet. Nu va fi permis accesul celor care vor sa joace cu incaltamintea de strada, fie ca este de sport sau nu

 

4. Sala de badminton, ca orice alt loc de practicare a sporturilor, nu este un loc 100% sigur din punct de vedere al siguranţei fizice a jucătorilor, exemple: pardoseală udă la grupurile sanitare pe care se poate aluneca, suprafaţă aderentă a sălii de care se poate împiedica, elemente de structură dure care pot cauza accidentări în ipoteza lovirii lor. Jucătorii înţeleg şi sunt de acord cu faptul că, cu excepţia acţiunii deliberate a altcuiva îndreptată împotriva lor, ei sunt singurii responsabili de autoaccidentări, fără să poată trage la răspundere pe altcineva pentru astfel de evenimente.

 

5. Jucătorii sunt singurii responsabili pentru starea sănătăţii proprii. Capacitatea lor de efort sau analize medicale la zi sunt probleme de care jucătorii se vor ocupa personal. Pentru accidente rezultate din incapacitate de efort sau contraindicaţii medicale jucătorii nu pot trage la răspundere nici Clubul Racketlon, nici Clientul care a angajat sala în numele lor şi nici proprietarii sălii. Deşi antrenorii sălii pot oferi indicaţii despre nivelul de efort sau evaluări asupra unor situaţii medicale, acestea au caracter orientativ şi nu implică răspundere. De asemenea jucătorii înţeleg faptul că, în caz de accidente reacţia de răspuns este conformă cu serviciile publice sau private medicale, de urgenţă.

 

6. Cei ce angajazea sala de badminton in numele altor practicanti, au obligatia de le face cunoscut prezentul regulament celor care vin sa joace badminton

 
 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video