Roto Romania - Sisteme de feronerie pentru usi si ferestre, Dragomiresti / Ilfov Afisari: 352
Categorie: COMERT >> Feronerie Vizitatori: 155
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Autostrada Bucuresti-Pitesti Km 13, DE 287/1, Sat Dragomiresti Deal, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0312281586; 0312281589
-------------------------
Web: Internet
  email: info.ro@roto-frank.com
  site: https://www.roto-frank.com/ro

 
Roto Romania - detalii firma  
Detalii  video  

Roto in Romania

Produsele Roto sunt prezente pe piata romaneasca de aproape doua decenii, prima feronerie fabricata de Roto fiind instalata în anii 90.

In iulie 2001 s-a înfiintat la Bucuresti reprezentanta Roto, cu un numar de patru angajati, aceasta stabilindu-si ulterior sediul secundar la Oradea odata cu inaugurarea la Bucuresti in iulie 2004 a noului spatiu de depozitare, adaptat nivelului tot mai crescut al livrarilor.

Filiala autohtona a continuat evolutia pe un trend ascendent, fapt care a dus, in mod firesc, la necesitatea modernizarii considerabile a capacitatii logistice. Astfel, in 2007 a fost contractat un centru ultramodern de depozitare, avand o suprafata de 1.800 mp si o capacitate de stocare mult mai mare decat precedentul.

Istoria noastra incepe, la fel ca a multor altor companii de succes, cu numele unei personalitati, in cazul nostru Wilhelm Frank.

Ideile lui, ca de exemplu prima feronerie oscilo-batanta produsa industrial in anul 1935 sau scara armonica pentru acces pod, l-au transformat intr-un pionier al acestui domeniu. Fondatorul companiei noastre este un inovator svab prin excelenta. Sub conducerea sa si a urmasilor sai, Roto s-a transformat dintr-o societate cu un singur angajat intr-un concern international.

O contributie insemnata a avut-o si Elfriede O. Frank, sotia intemeietorului firmei. Prin implicarea ei activa si carisma personala, a influentat in mod pozitiv evolutia si spiritul companiei.

Roto a avut o crestere solida. Sustinut, fara fuziuni sau impulsuri actioniste. La noi, traditia si progresul se imbina perfect.

La numeroase produse, Roto este de decenii cu un pas inainte. De ce? Probabil ca ingeniozitatea este molipsitoare.

  In slujba cladirilor confortabile

Cu mai mult de 75 de ani in urma, Wilhelm Frank a inventat un produs, despre care astazi nici nu ne putem imagina ca nu a existat dintotdeauna: feroneria oscilo-batanta pentru ferestre.

Echipate cu aceasta componenta din otel, ferestrele pot fi nu numai deschise prin miscarea oscilanta, ci si batate, permitand aerisirea incaperii prin spatiul obtinut prin batare.

O inventie mica, dar practica? Mult mai mult: parte a unei indelungi activitati de dezvoltator si inceputul unui grup de firme, a carui competenta tehnologica este bine cunoscuta si astazi.

Ce rol vor avea ferestrele si usile in casa viitorului? Ce asteptari au locatarii si utilizatorii unei cladiri de la sistemele sale de deschidere? Aceste intrebari si le pun tot timpul cei de la Roto si dezvolta solutii corespunzatoare.

Filosofie

Numele Roto este sinonim cu sisteme de feronerie inovatoare, individuale si sigure care cresc calitatea ferestrelor si usilor, pentru oameni din intreaga lume. 

Solutiile noastre imbina inteligent siguranta, economisirea energiei si confortul locuintei si astfel, se creeaza „valori interioare“ reale.

Roto este aproape de clienti

Pe drumul nostru de a deveni lider de piata in tehnologia ferestrelor si usilor, am cautat continuu dialogul cu clientii nostri si ne-am orientat consecvent catre dorintele si nevoile lor.

Apropierea de client este baza unei relatii stabile si de incredere. Pe langa aceasta, apropierea de client este rezultatul si, in acelasi timp, temelia crearii de produse si servicii performante orientate catre nevoile clientului - si astfel premisa succesului clientilor si partenerilor nostri.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video