Roswald Servicii Afisari: 294
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Administrare imobile Vizitatori: 149
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Constantin Brancoveanu, nr. 73-79, bl. 28, sc. 2, et. 6, ap. 64, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722784848; 0743090864
-------------------------
Web: Internet
  email: roswaldservicii@gmail.com
  site:

 
Administrare blocuri de locuinte  
Detalii  video  

 

 

Administrarea blocurilor de locuinte este caracterizata prin urmatoarele calitati:

 

Siguranta administrarii

Lucram organizat, conform legii, cu: casieri, responsabili administrativi, departament economic-informatic, serviciu de coordonare si control. Acest fapt a dus la un sistem de lucru riguros si sigur. Ca rezultat ne mandrim cu faptul ca pana in prezent nu avem nici un incident financiar la nici o asociatie administrata de catre noi.

 

 

Gestiunea separata

Se poate verifica la zi, pe fiecare asociatie in parte, situatia incasarilor si platilor catre furnizori. Se gestioneaza fondurile fiecarei asociatii de proprietari doar in modul in care hotaraste aceasta. Orice decizie de plata este luata de catre asociatie, se comunica prin intermediul presedintelui asociatiei si se respecta intocmai de catre noi . Mai mult decat atat, fiecare proprietar primeste odata cu lista de plata si o factura detaliata. In aceasta sunt trecute citirea indexurilor, modul de calcul, seriile si valorile facturilor de la fiecare furnizor. Totul este vizibil si verificabil.

 

 

Transparenta totala

Orice proprietar poate verifica la sediul nostru corectitudinea datelor din lista de plata si situatia financiara proprie sau a asociatiei.Orice nelamurire sau eroare de operare este abordata in mod deschis de catre angajatii nostri si se rezolva imediat.

 

 

 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video