Romsys, Bucuresti - Solutii si servicii IT Afisari: 369
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Marci (branduri) electronice; reprezentante Vizitatori: 168
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Menuetului, Nr. 12, corp D, parter si et. 4, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0215294000; 0215294015
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@romsys.ro; marketing@romsys.ro
  site: www.romsys.ro

 
SoluÅ£ii SAP  
Detalii  video  

Core Enterprise Resource Planning

SoluÅ£iile ERP dezvoltate de Romsys pe tehnologiile SAP, ajută companiile să-ÅŸi îmbunătăţească procesele de business, productivitatea ÅŸi flexibilitatea tuturor activităţilor esenÅ£iale precum Vânzări ÅŸi DistribuÅ£ie, RelaÅ£ia cu ClienÅ£ii, ProducÅ£ia ÅŸi Financiar & Contabilitate.

 

Managementul Relaţiei cu Clientul

Soluţiile de Management a Relaţiei cu Clientul (CRM) oferă analiza necesară pentru anticiparea cerinţelor clienţilor şi pentru construcţia unei relaţii profitabile şi de lungă durată.

 

Business Warehouse

Business Warehouse (BW) este o combinaÅ£ie de baze de date ÅŸi instrumente de management a bazelor de date care vine în sprijinul gestionării procesului decizional. Business Warehouse furnizează infrastructura tipică pentru depozitele de date ÅŸi include de asemenea extractori preconfiguraÅ£i de date, instrumente de analiză ÅŸi raportare ÅŸi modele de procese de afaceri.

 

Industry Standards

Romsys este prima companie care a implementat SAP Industry Standard în zona de Utilităţi (IS-U) în România ÅŸi are cele mai mari competenÅ£e în termeni de SAP IS-U ÅŸi Business Warehouse pentru IS-U.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video