Romserv Invest - Tamplarie PVC si Aluminiu, Targoviste Afisari: 1178
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 586
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Sinaia, Nr. 6-8, Targoviste, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0245217170; 0752211407
-------------------------
Web: Internet
  email: office@romservinvest.ro
  site: www.romservinvest.ro

 
Romserv Invest - detalii firma  
Detalii  video  

Pentru ca suntem permanent pregatiti pentru inovare si pentru ca anotimpurile se manifesta tot mai intens, am reunit in noile tipuri de ferestre, componente, performante si tehnologii care sa va ofere protectie in orice anotimp si sa va transforme caminul intr-o oaza de liniste si confort.

Productia de tamplarie se realizeaza cu utilaje automate de ultima generatie. Calitatea superioara este data tocmai de aceste utilaje care, pe langa acest aspect asigura si o rapiditate in executie. Astfel timpul de asteptare pentru a va echipa casa cu tamplarie scade considerabil.

Productia de vitraje termoizolante se realizeaza in aceeasi locatie, in propria fabrica, cu sticla furnizata de catre Saint Gobain, carte este una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniul constructiilor.

De peste 20 de ani ne orientam dupa nevoile clientului fara a face rabat de la calitate, iar in acest sens lucram numai cu producatori de top din Europa.

Profilele din PVC utilizate in constructia ferestrelor si usilor sunt fabricate de catre compania Salamander Germania. Reynaers Belgia si Alumil Grecia, careb sunt cei mai mari producatori de profile de aluminiu din lume, acestea fiind realizate la un inalt nivel de calitate si performanta.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri legate de aspectul sediilor, imobilelor, locuintelor pe care le detin si anume ca acestea sa fie cat mai bine termoizolate, dar in acelasi timp sa raspunda cerintelor de design, aspect, corespunzatoare fiecarei zone in parte.

Garantia Calitatii

Increderea pe care clientii nostri ne-o ofera, ne obliga sa producem in continuare ferestre si usi sigure si de calitate care sa se ridice la exigentele crescande ale acestora.

Garantia Calitatii

Increderea pe care clientii nostri ne-o ofera, ne obliga sa producem in continuare ferestre si usi sigure si de calitate care sa se ridice la exigentele crescande ale acestora.

Produsele noastre au marcajul CE 

 Testate la Ift Rosenheim

O dovada serioasa care certifica garantia calitatii produselor noastre si totodata a seriozitatii noastre, o reprezinta numeroasele parteneriate cu diferiti distribuitori de peste hotare.

Astfel produsele noastre sunt vandute prin aceasta retea in tari precum Germania, Franta, Belgia si Italia.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video