Romned Romania, Furnizor de utilaje pentru fundatii - Mogosoaia Afisari: 1195
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 541
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Buiacului, Nr.29, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0314253800; 0314253800
-------------------------
Web: Internet
  email: info@romned.ro
  site: www.romned.ro

 
Demolatoare hidraulice  
Detalii  video  

Dispozitivul de taiere hidraulica Taets este cel mai avansat sistem de taiere a stalpilor de beton din fundatii, fiind de asemeana si foarte eficient su rapid. Lucrul cu dispozitivul de taiere a stalpilor de fundatii, aducem suprafata fundatiei la un nivel de finizare orizontala perfecta, care nu genereaza defectiuni ale sistemului de intarire sau microfisuri in placa de fundatie (sub nivelul taierii)

Datorita faptului ca tehnicile de realizare a fundatiilor sunt nenumarate, la nivel mondial, si dispozitivele de taiere hidraulica au evoluat. Cea mai recenta tehnologie face posibila spargerea stalpilor de beton prefabricat (patrati, hexagonali, octogonali si rotunzi) si a celor turnati direct un fundatie (rotunzi). Întregul proces este de 10 ori mai rapid decât metodele conventionale de taiere si, mai mult decat atat, modalitatea pe care v-o prezentam asigura si un mediu de taiere controlata si in acelasi timp economica.

Dispozitiv de taiat pentru stalpi rotunzi

Taets produce dispozitive de taiat pentru stâlpi turnati direct in fundatie. Alegand Taets alegeti pentru o companie consacrata, cu mai mult de 36 de ani de experienta în fabricarea echipamentelor de demolare si taiere.

Dispozitivele de taiere stalpi de fundatie de tip 340 si tip 380 sunt sisteme modulare, care se pot regla usor in functie de diametru fiecarui stalp care trebuie taiat. Taierea lasa armatura intacta si nu genereaza fisuri sub nivelul de taiere. Procesul de demolare este de multe ori mai rapid decât  demolarea conventionala si este controlat complet.Manevrarea si întretinerea utilajelor de taiere a stalpilor este foarte usoara si nu necesita abilitati speciale. Pentru a regla utilajul de taiere la dimenisunea coloanei sau a stalpului de fundatie sunt disponibile elemente de reglaj fara cilindru hidraulic care se ataseaza sau se scot de pe dispozitivului de taiere cu usurinta.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video