Romelectro - Producere, transport, distributie si furnizare de energie electrica, Bucuresti Afisari: 545
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 257
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Lacul Tei , Nr. 1-3, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212004300; 0212004305; 0212004375
-------------------------
Web: Internet
  email: office@romelectro.ro
  site: www.romelectro.ro

 
Furnizor de energie  
Detalii  video  

În baza licentei de furnizare nr. 1173 din 13.02.2013 emisa de ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei), Romelectro a devenit ssi furnizor de energie, putând avea ca si client orice consumator, indiferent de zona în care acesta îsi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

Începând cu anul 2007, orice consumator de energie electrica îsi poate exprima dreptul de eligibilitate si isi poate alege furnizorul care-i ofera serviciul de furnizare de energie electrica, având acces nediscriminatoriu la retelele de transport si/sau de distributie.

Furnizarea energiei electrice catre consumatorii aflati pe piata concurentiala de energie electrica se realizeaza în baza unor contracte cu clauze si tarife negociabile.

Având o echipa dedicata si cu foarte mare experienta în domeniul energiei electrice, Romelectro ofera cu profesionalism, exigenta si calitate, sprijin pentru perioada precontractuala, oferind solutii si strategii ce vin în întâmpinarea consumatorilor. În aceasta perioada precontractuala, parcurgem împreuna cu consumatorii fiecare etapa a procesului de contractare a serviciului de furnizare energie electrica. Dupa încheierea contractului, specialistii nostri ofera consultanta, raspunzând cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor privind derularea contractului. Clientii nostri beneficiaza de o serie de analize ale consumului de energie electrica ce au ca rezultat optimizarea acestuia, astfel încât sa se obtina costuri reduse cu energia electrica.

Tinând cont de contextul economic actual, reducerea costurilor cu energia electrica prin eficienta energetica si tarife atractive reprezinta o tinta pentru toti consumatorii noncasnici care astfel obtin un cost mai redus al produsului lor finit. Prin urmare, Romelectro ofera contracte cu clauze flexibile, adaptate nevoilor si conditiilor de consum specifice fiecarei activitati desfasurate.

În ceea ce priveste achizitia de energie electrica, partenerii nostri sunt companii puternice de producere a energiei electrice si furnizori care detin resursele operationale si financiare pentru a-si îndeplini cu succes obligatiile.

Oferim clientilor nostri suport tehnic în relatia cu operatorul de distributie în ceea ce priveste obtinerea actelor necesare încheierii contractului de furnizare, în probleme legate de calitatea energiei electrice, functionarea echipamentelor de masurare a energiei electrice cât si în alte probleme legate de furnizarea energiei electrice.

Încheind un parteneriat cu Romelectro, beneficiati de calitatea, rigoarea si profesionalismul care ne caracterizeaza.

Prin responsabilitate, inovare si creativitate oferim parteneriate pe termen lung cu scopul de a va oferi servicii de calitate ce va aduc performanta economica si standarde ridicate în furnizarea de energie electrica.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video