ROLIFT Afisari: 762
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 363
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
DN 59 km 8+130 m stanga (Calea Sagului) Zona Industriala INCONTRO, Chisoda, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0356460674; 0743099048
-------------------------
Web: Internet
  email: office@rolift.ro
  site: www.rolift.ro

 
Nacela verticala autopropulsata  
Detalii  video  

Genie® Runabout!" este un echipament compact, de greutate usoara ,bine adaptat pentru creşterea productivităţii la locul de muncă. Configurarea eficienta si montajul convenabil il face ideal pentru depozite, depozite de aprovizionare, transport, managementul inventarului,mentenanta şi construcţie.

Actionare si directie

Caracteristicile includ zero în interiorul razei de cotitură, 30% unghiul pantei admisibile, sistem de franare eliberat hidraulic contra arcului şi cauciucuri solide de 25 cm albe. Echipamentul este, de asemenea, fiabil in conducere cand este ridicat la maxim pentru creşterea productivităţii.

Comenzi simple şi servicii

Comenzile platformei sunt echipate cu diagnosticare la bord. Comanda auxiliara de coborare permite coborârea în cazul unei pene de curent. Ridicarea proportionala si comenzile ofera o deplasare regulata. Plus, balamale din spate permit accesul facil la toate componentele principale pentru un service oportun. Punctul zero în interiorul razei de cotitură şi maximul de inaltime conduce la productivitate maximă.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video