Ro-Holland Trans - Servicii logistice si transport marfa, Medias / Sibiu Afisari: 574
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 291
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Garii, Nr. 7, Medias, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0269839107; 0727277600; 0269846205
-------------------------
Web: Internet
  email: office@roholland.ro
  site: www.roholland.ro
  facebook: Ro-Holland-Trans-SRL-264453263599857/

 
Ro-Holland Trans - detalii firma  
Detalii  video  

Serviciile de logistica sunt din ce in ce mai importante in mediul economic actual - tot mai multe produse sunt comercializate la scara mondiala, dezvoltarea internetului permitand companiilor sa actioneze si sa monitorizeze activitatile, in timp real, la un nivel nemaiintalnit pana acum. Odata decizia de achizitie luata, clientii doresc sa beneficieze de produsele cumparate in cel mai scurt timp - in acest moment logistica devenind factorul esential.

Constrangerile de tot felul, de natura economica, sociala sau de mediu, isi pun tot mai pregnant amprenta asupra proceselor operationale, aceste schimbari avand un impact major si asupra activitatilor din sectorul logistic, acestea trebuind sa indeplineasca toate criteriile cerute de client, dar la costuri cat mai reduse.

Stim cum sa oferim suport logistic clientilor nostri in asa fel incat aceste servicii sa constituie o plus valoare, si suntem permanent gata sa o dovedim.

De Greef Group are o experienta de peste 40 de ani in urmatoarele servicii logistice:

- Transportul in conditii de temperatura controlata al carnii si produselor din carne, atat paletizat cat si pe carlige- Transportul, depozitarea si distributia fructelor si legumelor- Transportul medicamentelor si al produselor farmaceutice- Transportul si depozitarea florilor proaspete si al plantelor- Transportul produselor hi-tech, prototipuri, electronice si de mare valoare- Transportul depozitarea si distributia produselor de mobilier- Depozitare si distributie frigo- Livrari expres de produse- Preluarea, transportul, depozitarea si livrarea marfurilor in regim de grupaj

 

Oferim servicii de transport frigorific, depozitare la temperatura controlata, precum si distributie a produselor congelate sau refrigerate. Organizam servicii de transport frigorific din Olanda, Germania, Belgia (Benelux) pana in Romania si Bulgaria. Recent am introdus pe harta noastra si Ungaria, ca punct intermediar de incarcare, descarcare si distributie a produselor refrigerate.

RO HOLLAND OFERA SOLUTII LOGISTICE PENTRU:

- Produse congelate- Produse refrigerate- Produse high-tech- Livrari de tip expres- Produse periculoase (ADR)- Mobila- Medicamente- Marfuri in regim de grupaj

Colaboram cu diverse companii, de la marile lanturi de supermarket-uri, pana la micile firme de comert sau distributie si putem oferi urmatoarele servicii:

- Transport international rutier la temperatura controlata, de la un palet, pana la camion complet, intr-un interval de temperatura cuprins intre -20C si +20C, intre Europa de Vest si cea de Est.- Servicii de forwarding (casa de expeditii) catre Europa de Sud-Est;- Distributie nationala in Romania si Olanda;- Depozitare la temperatura controlata;

Distributia are ca unitate de masura de baza paletul. Marea majoritate a serviciilor de distributie prestate sunt strans legate de transportul international, cu exceptia Romaniei unde serviciile noastre de colectare si distributie sunt corelate cu facilitatile tip cross-dock ale depozitului nostru.

Putem depozita bunurile clientilor nostri pentru perioade scurte si medii de timp, ceea ce poate constitui un avantaj in organizarea transporturilor consolidate dar si pentru distributia nationala a acestora. Atunci cand partenerii nostri o cer, putem reambala marfurile dupa specificatiile clientilor finali.

Echipamentul utilizat este unul modern care sa asigure un serviciu eficient si sigur. Toate camioanele noastre sunt dotate cu echipamente moderne de pozitionare si comunicatie prin satelit (GPS), precum si cu telefoane GSM, ceea ce permite monitorizarea tuturor operatiunilor. Partenerii interesati de stadiul operatiunii de transport pot avea acces direct la acest sistem.

Toate semiremorcile noastre sunt prevazute cu sisteme de inregistrare a temperaturii, iar pentru transportul produselor din carne proaspata, utilizam semiremorci speciale echipate cu sine de sustinere si carlige.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video