Roben - Distribuitor de jucarii si papetarie, Hateg / Hunedoara Afisari: 763
Categorie: COMERT >> Jucarii Vizitatori: 447
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Horea, Nr. 115, Hateg, judetul Hunedoara
-------------------------
Phone: Telefon
  0254772001; 0767358235; 0254772001
-------------------------
Web: Internet
  email: roben_hateg@yahoo.com; office@roben.ro
  site: www.roben.ro
  facebook: RobenToysMagazin/

 
Roben - detalii firma  
Detalii  video  

Despre noi 

Totul a inceput modest, ca o mica afacere de familie, in decembrie 2000, cand noi, Solomon Buzducea si sotia mea Monica, am pornit la un drum necunoscut, fara resurse materiale, avand doar credinta in Dumnezeu si teama de a nu ramane de rusine. Denumirea firmei ROBEN a fost aleasa dupa numele copiilor nostri, Robert (RO) si Beniamin (BEN).

Din 2006 am inceput propriile importuri de jucarii si papetarie, iar in 2012 am infiintat o fabrica in care producem articole din plastic (jucarii, suporti si tavite birou, articole pentru scoala etc.).

Echipa ROBEN a crescut armonios cu oameni seriosi si dedicati, simpli, dar implicati in a raspunde solicitarilor si nevoilor clientilor nostri, iar in ianuarie 2020 suntem deja 100 de oameni constiinciosi si pasionati de munca noastra.

Importam si distribuim aprox. 10.000 de articole de papetarie, birotica si jucarii, stocul nostru permanent de marfa este de aprox. 1.300.000 euro.

Producem in fabrica proprie 25 articole din plastic, papetarie si jucarii, si avem in lucru inca un numar de 10 matrite pentru a dezvolta productia.

Capitalul social este de 220.000 euro, iar cifra noastra de afaceri a ajuns la 6.200.000 euro in 2019.

Suntem prezenti la nivel national, iar sediul central este in Hateg, jud. Hunedoara. Aici se gasesc birourile si cele 8 depozite ce se intind pe aprox. 5.600 mp.

Fabrica noastra se afla in Ostrov, pe o suprafata de 2.000 mp. Aici se afla 3 masini ce produc articole din plastic pe sistemul ”injectie”. Lunar se produc peste 100.000 de articole de papetarie si jucarii.

Din 2017 am deschis un birou in Bucuresti cu scopul de a dezvolta parteneriatele in zona de sud si de est a tarii.

 

Valorile noastre RESPECT

Pentru noi, respectul este o valoare de baza care creeaza legaturi pe termen lung. Tocmai de aceea punem mare pret pe respect-respect! Respectul nostru fata de colaboratorii, partenerii si clientii nostri, precum si respectul acestora fata de munca noastra.

 PROFESIONALISM

Facem eforturi sa ne perfectionam continuu si sa raspundem solicitarilor partenerilor nostri la standarde cat mai inalte, atenti la detalii, politicosi si cu o atitudine responsabila.

 CUVANT

Cuvantul dat este cel mai important pentru noi! Suntem oameni de cuvant si dorim sa lucram cu oameni de cuvant!

 CINSTE

Suntem oameni simpli si dorim sa realizam lucrurile corect.

 

 

 

 

Viziunea noastra PENTRU COPII

Orice copil are dreptul de a avea jucariile si produsele pentru gradinita, scoala sau liceu, necesare si potrivite calitativ.

 PENTRU BIROURI

De asemenea, in orice birou este necesar si firesc sa existe produse de papetarie si birotica care sa usureze munca, sa fie placute din punct de vedere al aspectului, sa fie de o calitate buna si la un pret accesibil

 

 

 

 

Misiunea noastra DE AJUTOR

Suntem corecti cu toti colaboratotii nostril, flexibili si intelegatori in situatii deosebite, dificile cu adevarat.

 DECENTA

Suntem decenti in toate actiunile noastre

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video