Road Exped - Transport intern si international de marfa, Bucuresti Afisari: 290
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 186
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Virgil Lazarovici, Nr. 38, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314309594
-------------------------
Web: Internet
  email: roadexped@gmail.com
  site: www.roadexped.ro
  facebook: roadexped

 
Transport frigorific  
Detalii  video  

Oferim servicii pentru transportul frigorific pentru marfuri congelate dar si perisabile, cu temperaturi asigurate intre -18°C, -20°C (camioane dotate cu temperatura controlata). De asemenea punem la dispozitia clientilor nostrii servicii de transport intern sau international, pentru orice tip de marfuri alimentare sau non-alimentare, perisabile sau nu.

Toate livrarile se efectueaza cu mijloace de transport frigorifice de diverse capacitati, in functie de necesitatea clientului, acestea sunt dotate cu diagrame de temperatura si agregate de conditionare a aerului, indeplinind conditiile necesare unui transport frigorific.

Marfurile alimentare prezinta un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate, iar pentru marfurile neperisabile se poate opta pentru un transport standard. Transportul frigorific se imparte in doua categorii:

  • Transport frigorific cu congelare - atunci cand se transporta bunuri congelate la temperaturi uzuale de -18/-20 grade Celsius;
  • Transport frigorific cu refrigerare - bunuri care necesita doar racire si pastrarea unei temperaturi constante pe intreaga durata a transferului ( peste proaspat, carne proaspata, carcase de animale, legume, fructe, etc).

Venim in atentia dvs. cu tarife accesibile si competitive pentru transportul de marfuri pe rutele si destinatiile din Romania cat si pentru urmatoarele tari din Europa: Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Croatia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elvetia, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

Efectuam transporturi de marfuri, in regim frigorific, cu camioane dotate cu temperatura controlata. Punem la dispozitia clientilor nostrii servicii de transport international sau intern pentru orice marfuri de natura alimentara sau non alimentara, perisabila sau nu.

Marfurile alimentare care prezita un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate, se transporta cu mijloace de transport auto frigorifice dotate cu agregate de temperatura controlata. Pentru marfuri alimentare neperisabile se poate opta pentru transport standard in conditii de maxima siguranta si curatenie.

Oferim tarife competitive de transport marfa pe relatiile: Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Romania. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Putem oferi, in limita camioanelor disponibile, tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video