Restaurant MARON Afisari: 974
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 333
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Alecu Russo, nr. 12, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0318057192; 0728518372
-------------------------
Web: Internet
  email: info@maron.ro
  site: www.maron.ro

 
Meniul pentru Revelionul 2011 Pret: 100,00 EUR /persoana
Detalii  video  

Intr-o atmosfera calda asemeni insoritei  peninsulei, va intampinam cu fructe dulci,zemoase si alune coapte iar in asteptarea aperitivelor va deschidem apetitul cu whisky, vodca, gin, campari, baileys-open bar.In pur stil romanesc savuram o gustare cu piftie de porc, toba, sorici, lebar, caltabos, salata de beuf, icre de stiuca, telemea de Sibiu, ceapa rosie si masline.

 

Apoi incercam stilul italian cu o gustare calda traditionala in peninsula,"Zampone con lenticchio", adica ciolan de porc dezosat si umplut pe pat de linte, ceea ce in Italia inseamna prosperitate si multi bani in noul an.

 

Ora 0,00: Sampanie si "La multi ani". Pestele medieranean, file de spigola (lup de mare) vine cu sos de unt si salvie, acompaniat de 2 calamari umpluti cu creveti si garnitura de orez basmatic. Dupa un sorbetto de lamaie, apare in tril  "Arosto di tachino", adica friptura de curcan la cuptor cu ciuperci , masline, rosii cherry , vin si muschi de vita portofel umplut cu gorgonzola, emental, feta si ou de prepelita cu garnitura de cartofi cu mozzarella la cuptor. Si de ce nu si o insalata mista

 

......Si vine desertul: tort de ciocolata si tiramisu cu fructe de padure.

Toate acestea sunt acompaniate de vin chilian alb Misiones de Regno-sauvignon blanc si rosu Misiones de Regno-carmenere.

Iar spre dimineata ce ziceti de o ciorba acra de potroace ca la mama acasa???

 

Festin, antren, dans si muzica super ....spune DJ-ul nostru. Si daca suntem cuminti vine mosul ratacit cu sacul plin de "jucarii" sa le castigam la tombola de la revelion-Maron.

 

Va asteptam.........pentru doar 100 Euro.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video