Castelul Cavalerul Medieval, Restaurant Iasi Afisari: 2153
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 1032
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Iasi - Ciurea, Nr.58, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0332419628; 0748206725; 0748206260
-------------------------
Web: Internet
  email: fedeles_carmen@yahoo.com; castel@cavalerulmedieval.ro
  site: www.cavalerulmedieval.ro

 
Prezentare Castel  
Detalii  video  

Arhitectura poarta elemente din perioada secolului XII-XIII, perioada ce ne duce cu gandul la castelele de aparare de tip englezesc.

____De vrei sa te bucuri de toate momentele importante din viata ta,vino si gaseste atmosfera potrivita intr-o locatie de poveste delimitata de Sala Tronului cu balustrada interioara si o inaltime de 8 metrii perfect creata pentru organizarea evenimentelor cu o capacitate de 200-500 de persoane si Sala Arthur perfecta pentru evenimente restranse, cu o capacitate de 60 de locuri.

____Aici gasesti servicii de calitate, personal profesionist si un ambient unic. Sala Tronului te surprinde cu o scara circulara in interiorul careia se afla o cascada de 16 metrii inaltime imitand perfect formele unei stanci, prin care curg trei cursuri de apa ce se intalnesc la baza acesteia. Boem Garden

____Trei terase dispuse pe inaltimi diferite, iti sunt puse la dispozitie pentru a-ti gasi locul potrivit de unde poti admira pe indelete imprejurimile.

____Castelul se finalizeaza cu creneluri de aparare, iar de jur imprejurul acestuia se afla un gard inalt de 3 metrii format din tarusi ascutiti ce iti da impresia unui zid de aparare a unei fortarete.

 
Galerie foto (7)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7]
Prezentare video