Mica Elvetie Restaurant - Bucuresti Afisari: 130
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 762
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Franceza, Nr. 60-62, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212245017
-------------------------
Web: Internet
  email: office@micaelvetie.ro
  site: www.micaelvetie.ro

 
Restaurantul Mica Elvetie  
Detalii  video  

Chef Jakob Hausmann a venit pentru prima oara în România în anii ‘90 si s-a îndragostit de loc si de oameni.  A înfiintat acum mai bine de 20 de ani restaurantul Mica Elvetie si a gatit cu pasiune pentru oaspetii sai, exact cum ar fi facut-o pentru familie si prieteni.

Profesorul sau i-a spus: “Hausmann, atentie! Clientul când vine la tine, vine cu familia, cu prietenii, cu timpul si cu banii sai. Trebuie sa îi dai ce e mai bun si sa-l tii acolo, sa-i oferi TOT”

MICA ELVETIE ICOANEI

Si astfel, Chef-ul a început sa ofere tot, din 1998, când s-a nascut restaurantul Mica Elvetie, în locatia de la Parcul lcoanei, într-o zona centrala a Bucurestiului, încarcata de istorie si cultura, unde au trait, au pasit, capete încoronate, oameni importanti, figuri celebre, sau au luat masa la fostul restaurant Moldova, locatie de renume a Bucurestiului, cu o puternica încarcatura gastronomica, înca din anul 1945.

MICA ELVETIE ST. MORITZ

Dupa 10 ani, Mica Elvetie si-a mutat “sufrageria” de oaspeti , în Str. Sandu Aldea într-o casa cu poezie, cu o curte mare, parca nebucuresteana. Plasata într-un decor de gradina, cu gazon, flori si aer proaspat, era locul perfect pentru petrecerea unei seri de vara, si nu oricum, ci în compania unor preparate cu adevarat speciale, gatite de chef-ul Jakob Hausmann.

Simbolistica locului condimenta experinta fiecarui trecator, care zabovea la un pahar rece de bere si o friptura pe piatra încinsa, marca Chef-ului elvetian.

Decoratiunile din gradina (soarele – simbol St. Mortiz , statiune de lux elvetiana) completau tabloul elvetian, ca un miraj, o oaza de liniste si verdeata, rupta de tumultul capitalei.

MICA ELVETIE CENTRUL VECHI - STR. FRANCEZA

Restaurantul a ajuns apoi în vâltoarea trairilor gastronomice, din centrul istoric al Bucurestiului, în Str. Franceza, având în acelasi timp parte si de o activitate intensa la nivel de servicii hoteliere de multe stele.

Aceasta locatie s-a bucurat de cel mai mare succes.  Pe lânga specialitatile consacrate din carne si peste pe piatra încinsa, oaspetii nu au ratat raclette-ul, fondue-ul aromatizat cu rosii, parfait-ul  flambat de portocale cu ciocolata,  si nici meniurile sanatoase, în trend, diverse tipuri de salate, retete vegetariene si foarte multe atractii culinare de sezon.

Si astfel, sufrageria Chef-ului a fost tot timpul plina de oameni dragi, prieteni, voie buna, arome îmbietoare si mult bun gust!

 

 

Bucatarie elvetiana.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video