Hanul lui Manuc, Restaurant - Bucuresti Afisari: 343
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 1326
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Franceza , Nr. 62-64, Sector 3 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730188653; 0213122811; 0769075844
-------------------------
Web: Internet
  email: cafemanuc@hanulluimanuc.ro; office@hanulluimanuc.ro
  site: www.hanulluimanuc.ro

 
Cu ce se ocupa oamenii lui Manuc?  
Detalii  

Cu ce se ocupa oamenii lui Manuc? V-ati intrebat vreodata cati oameni lucreaza, in total, in cadrul minunatelor cafenele, restaurante si terase deschise la Hanul lui Manuc? Sa fie zeci, sute sau o mana de oameni? Ce fac ei acolo? Cu ce se ocupa? Cat timp acorda din viata lor vietii Hanului?Povestile despre oamenii Hanului lui Manuc sunt despre meserii si pasiuni, sunt povesti despre viata, si sunt povesti frumoase.

Locurile de popas de la Han sunt cafenele – traditionale si moderne -, restaurante si bistrouri, mici magazine, cerdacul Hanului si, bineinteles, frumoasa si agreabila gradina.Cu ce se ocupa oamenii lui Manuc? Sunt 27 de meserii pe care angajatii celor 7 locatii gazduite de Hanul lui Manuc le practica: vanzator, barman, bucatar, ajutor de bucatar, ospatar, ajutor de ospatar, picol, sef de tura, sef de sala, administrator, manager, asistent manager, organizator de evenimente, hostess, cantaret, instrumentist, dansator, menajera, paznic, tamplar, mecanic, electrician, magazioner, supervizor, contabil, casier, specialist marketing, comunicare&PR.

Un intreg univers de specializari, preocupari, specializari si meserii facute cu pasiune si dedicatie pentru fiecare loc in care acesti oameni lucreaza zi de zi la Han. Cati sunt ei? Nu mai putin de 200 de oameni si-au legat viata si preocuparea de a-si face meseria cat mai bine in toate aceste locuri, indiferent despre care dintre ele este vorba.

Cu ce se ocupa oamenii lui Manuc? Sa vedem care sunt locatiile in care, de fapt, acestia lucreaza.Leonard Caffe – superba cafenea traditionala, Zattara Bistro – cu mancarurile diverse care-ti muta nasul din loc atunci cand treci prin fata Hanului – latura dinspre Piata Unirii fiind, de fapt, spatele cladirii. Apoi, Mr. Purcelus, care te imbie doar cu preparate din carne de porc. Fix in coltul opus cafenelei Leonard, una dintre cele mai frumoase locatii Starbucks din Europa: Starbucks Manuc.

Urmeaza micul si cochetul magazin cu produse bio, Naturescu, unde gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru o viata sanatoasa. Imediat dupa, The Urbanist este locul modern si cool unde nu doar millennials isi gasesc de treaba si de vorba, la o carafa de limonada sau o ceasca de cappuccino, dar si maturii carora le place sa fie in trend.

Pe latura dinspre Curtea Domneasca, in diagonala, se afla de fapt intrarea in Han, prin gangul care pastreaza inca, de la inceputul secolului, cateva pavele originale. Imediat ce ai trecut de poarta mare, ajungi in gradina si terasa Restaurant Hanu’ lui Manuc. Cea mai frumoasa terasa din centrul Bucurestiului, cea mai animata, cautata deopotriva de bucuresteni si de turistii straini. Ai nevoie musai de o rezervare, altfel risti sa astepti zeci de minute pana se elibereaza o masa.

In stanga si in dreapta intrarii, poti alege sa te ospatezi pe cerdacul de lemn al hanului sau chiar in salile bine racorite acum, pe timp de vara, ale restaurantului.

Cu ce se ocupa oamenii lui Manuc? Dincolo de pregatirea si priceperea lor in jobul pentru care au fost angajati, toti cei 200 de oameni creeaza comunitatea oamenilor de la Manuc, chiar daca multi dintre ei nu ii cunosc pe “vecinii” de munca, pentru ca nu au timp de socializare in timpul celor 8 ore de lucru. Dar spiritul locului in sine, ” un Han ca niciun altul” , asa cum il descriau cronicarii vremii, la 1808, este cel care le uneste gandurile si entuziasmul. Totul pentru a va asigura o experienta exceptionala in orice loc ati poposi, la Hanul lui Manuc.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
maghiran  |  sos vin alb  |  Adidasi  |  Afumaturi carne  |  Aluat frantuzesc  |  Antricot de vita  |  Apa borsec  |  Apa minerala  |  Apa plata  |  Apa plata, minerala borsec   |  Apa tonica  |  Ardei capia  |  Ardei gras  |  Ardei gras rosu  |  Ardei gras verde  |  Ardei iute  |  Aripioare pui  |  Asistent manager   |  Asistent marketing   |  Bere pilsner urquell  |  Borsuri ciorbe supe  |  Bucatarie romaneasca restaurant  |  Bulz ciobanesc   |  Cafea arabica  |  Cafea cu ciocolata si lapte   |  Cafea espresso  |  Cafea instant  |  Calcan gratar  |  Cangur produse carne  |  Carne mici  |  Carne curcan  |  Carne de berbecut  |  Carne oaie  |  Carne proaspata  |  Carne proaspata curcan  |  Carne pui  |  Carti arhitectura  |  Cartofi cu ou si bacon la cuptor  |  Cartofi prajiti  |  Cartofi taranesti  |  Cascaval afumat  |  Cascaval rulada  |  Cascaval vaca  |  Castraveti murati  |  Ceafa de porc la gratar  |  Ceafa porc   |  Ceai instant  |  Ceai musetel  |  Ceai plante  |  Ceai sunatoare  |  Ceai tei  |  Ceai verde  |  Ceapa verde  |  Centru comercial  |  Cereale cu legume  |  Ciocolata alba  |  Ciocolata calda  |  Ciocolata lapte  |  Ciocolata neagra  |  Ciolan afumat fasole  |  Ciolan fasole  |  Ciolan varza  |  Ciorba afumatura  |  Ciorba burta  |  Ciorba de fasole cu afumatura  |  Ciorba de vacuta   |  Ciorba linte  |  Ciorba pui  |  Cotlet porc  |  Cotlete berbecut  |  Crema linte  |  Crochete cascaval  |  Crochete de cascaval   |  Crochete legume  |  Crochete pui  |  Drept comercial  |  Dulceata visine  |  Enciclopedii carti  |  Escalop de porc   |  Escalop de vitel  |  Eveniment corporate  |  Evenimente corporate  |  Fasole cu afumatura   |  Fasole verde  |  Ficat pui  |  File piept pui  |  Foie gras  |  Frigarui de pui cu cartofi prajiti   |  Frigarui de vita   |  Frigarui pui  |  Fulgi cartofi  |  Fulgi cereale  |  Fulgi ovaz  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Germeni porumb  |  Gradina vara  |  Hrean cu sfecla  |  Icre de crap  |  Lapte cafea  |  Lapte instant  |  Legume asortate  |  Legume la gratar  |  Legume proaspete  |  Lemn inchis  |  Lemn masiv  |  Lemne foc  |  Locatii evenimente  |  Locul de munca  |  Locuri de munca  |  Locuri de popas   |  Majorate organizari  |  Manager marketing,comunicare   |  Marketing produse  |  Masline rosii  |  Masline verzi usturoi  |  Meniu pui  |  Mese bucatarie  |  Mititei gratar  |  Mix masline  |  Mobila lemn masiv  |  Muschi vita gratar   |  Mustar hrean  |  Mustar iute  |  Muzica veche  |  Nivelul solului  |  Nuca greceasca  |  Orez cu legume  |  Orez iute  |  Orez muschi vita  |  Orez piept pui  |  Orez rosu  |  Organizari botezuri  |  Organizari evenimente corporate  |  Organizari majorate  |  Pastrama porc  |  Pastrama de berbecut  |  Pastrama pui  |  Pastrav la gratar  |  Pastrav prajit  |  Personalitate puternica  |  Peste gratar  |  Piata victoriei   |  Piept curcan  |  Piept de pui ca in provence   |  Piept de pui la gratar   |  Piept presat  |  Piept pui  |  Piloni din lemn  |  Piper alb  |  Piure cartofi  |  Piure legume  |  Preparate berbecut  |  Preparate calde  |  Preparate carne porc  |  Preparate cuptor  |  Preparate legume  |  Preparate miel  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate traditionale  |  Produse bio  |  Produse carne porc  |  Produse gradina  |  Produse lemn   |  Produse porc  |  Pui ardei iute  |  Pui cartofi  |  Pui cu fasole verde   |  Pui cu sunca si cartofi  |  Pui la gratar cu piure   |  Pui legume  |  Pulpe porc  |  Pulpe pui  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurant romanesc  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 3  |  Restaurante specific romanesc  |  Rezistenta cladirii  |  Rosie cu vinete   |  Rosii cherry  |  Rulada de cascaval   |  Rulada de pui cu legume  |  Rulada de sunca cu cascaval   |  Rulada de vitel   |  Salata de cartofi  |  Salata asortata  |  Salata de ardei copti  |  Salata de castraveti  |  Salata de castraveti murati  |  Salata de rosii  |  Salata de sfecla rosie  |  Salata de varza alba  |  Salata de varza murata   |  Salata greceasca  |  Salata icre  |  Salata masline nuca  |  Salata pui  |  Salata pui parmezan  |  Salata sezon  |  Salata sfecla  |  Salata sfecla rosie  |  Salata taraneasca  |  Salata ton  |  Salata verde cu castraveti   |  Salata verde cu ceapa  |  Salate gustari  |  Salate rosii  |  Salate vinete  |  Sarmalute in foi de varza   |  Sarmalute in foi de varza   |  Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta   |  Sarmalute mamaliguta  |  Seminte ardei  |  Seminte castraveti  |  Seminte ceapa  |  Seminte germeni  |  Seminte porumb  |  Seminte rosii  |  Sfecla rosie  |  Snitel de porc   |  Snitel pui  |  Sos mustar  |  Sos tartar  |  Sos usturoi  |  Spatii de depozitare  |  Spatii depozitare  |  Steak de vita   |  Stilul de viata  |  Suc de piersici   |  Suc de portocale  |  Sunculita taraneasca  |  Supa crema  |  Supa de linte   |  Telemea de oaie   |  Telemea oaie  |  Telemea vaca  |  Terasa gradina  |  Terasa interioara   |  Terasa vara  |  Terase bistro  |  Terase lemn  |  Terase restaurante  |  Toba taraneasca  |  Tochitura cu mamaliguta  |  Tochitura dobrogeana  |  Tort ciocolata  |  Ulei prajit  |  Usi biserica  |  Usi interior  |  Usi interior lemn masiv   |  Usi lemn  |  Usi lemn masiv  |  Usturoi fulgi  |  Vanzare vinuri  |  Varza alba  |  Varza calita   |  Varza rosie  |  Vin alb  |  Vin orez  |  Vin romanesc  |  Vin rosu  |  Vin vechi  |  Vinete coapte  |  Vita ardei gras  |  Vita cartofi  |  Vitel cu dovlecei  |  Vrabioara de vita cu legume  |  Zacusca ardei  |  Zacusca fasole  |  Zacusca legume  |  Zacusca vinete  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.