Gura Diham, Cabana si Restaurant - Busteni Afisari: 4247
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 1796
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Valea Cerbului, Nr. 1, Busteni, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0731354100 ; 0722510357; 0244321108
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gura-diham.ro
  site: www.gura-diham.ro

 
Restaurant rustic  
Detalii  video  

Restaurantul poate fi descris prin 2 cuvinte: rustic absolut! Amenajat pe 3 nivele, are o capacitate de 250 locuri in salonul de fumatori si 50 locuri in salonul pentru nefumatori. Atat in salonul de fumatori cat si in cel de nefumatori, pe tot timpul anului puteti admira o expozitie impresionanta de muraturi.

 

Aici puteti servi delicioase bucate traditionale romanesti, meniuri vanatoresti: afumatura taraneasca, tigaie macelareasca, platou macelaresc Gura Diham, medalion de caprioara, pulpa de urs, berbecut la protap, pui de balta, ciorba de fasole, ciorba de fasole in bol de paine. Ca desert va recomandam papanasi, clatite, salata de fructe.

 

Salatele de sezon (muraturile) sunt din productie proprie. Si pentru ca serile dumneavoastra sa fie cat mai placute, aici puteti servi si bauturi traditionale romanesti: palinca, visinata, afinata, murata.

 

Terasa (120 locuri) si foisorul (12 locuri), ofera posibilitatea de a organiza petreceri in aer liber atunci cand vremea este favorabila. Gratarul amenajat si protapul pe baza de moara de apa vin in completarea pachetului de servicii pentru a va face sejurul cat mai placut.

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
Prezentare video