M E N I U N U N T Ă 3 1. PÂINEA SERVITĂ LA MASĂ. 2. GUSTAREA CASEI RECE – INCLUDE TERINĂ CU PASTĂ DE BRÂNZĂ ŞI LEGUME, CIUPERCI UMPLUTE GRATINATE, RULOU DE ŞUNCĂ CU SALATĂ DE PUI, PIFTIE DE PASĂRE, ROŞIE CU PASTĂ DE BRÂNZĂ, MUSLITOS, MUŞCHI FILE AFUMAT, SALAM DE SIBIU, SALATĂ DE ICRE DE CRAP, CASTRAVEŢI. 3. PIEPT DE PUI LA GRĂTAR CU CARTOFI PRĂJIŢI SAU CARTOFI PURE ŞI VARZĂ ALBĂ CU MĂRAR. 4. SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VARZĂ – CU MĂMĂLIGUŢĂ ŞI ARDEI IUTE. 5. MUŞCHI FILE DE PORC ÎMPĂNAT- CU CARTOFI PRĂJIŢI SAU CARTOFI CU ROZMARIN ŞI MUŞTAR SAU CARTOFI ŢĂRĂNEŞTI LA CUPTOR. 6. SALATĂ: ASORTATĂ DE SEZON- CU SALATĂ VERDE, ROŞII, CASTRAVEŢI ,ARDEI GRAS ,CEAPĂ; SALATĂ DE VARZĂ ALBĂ; CASTRAVEŢI MURAŢI; MURĂTURI ASORTATE. 7. CAFEA - 2 BUC. VALOARE TOTALĂ : 155 LEI / PERSOANĂ + 10% PENTRU SERVICIILE ÎNTREGULUI PERSONAL. PENTRU OPŢIUNEA – BAR FREE – (ŞAMPANIE+PIŞCOTURI, WHISKY J&B, MARTINI ALB, SUCURI COCA COLA-FANTA, VINUL CASEI SEC SAU DEMISEC, APĂ MINERALĂ SAU PLATĂ ORICÂT SE CONSUMĂ )-39,9 LEI/PERS |