RESTAURANT CASA SATYA Afisari: 846
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 413
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Banu Manta, nr. 25, sector 1, Bucure?ti
-------------------------
Phone: Telefon
  0736392587; 0736392585;
-------------------------
Web: Internet
  email: office@satya.ro
  site: www.satya.ro

 
Despre dieta raw-vegana  
Detalii  video  

Atunci cand trece la un stil de viata raw-vegan, o femeie poate experimenta o serie de schimbari in organismul ei, precum pierderea in greutate, modificarea ciclului menstrual, influente hormonale, etc. Astfel, un principal proces feminin care „sufera” niste modificari atunci cand adoptam o alimentatie cruda este ciclul menstrual.

 

Ce se intampla cu menstruatia? Ei bine, nimic care sa ingrijoreze doamnele si domnisoarele. Intr-o prima faza, este posibil ca simptomele ciclului menstrual fie sa se diminueze, fie sa se intensifice.  Aici ne referim la disconfortul cauzat de durerile de san, durerile abdominale, fluxul sanguin, oboseala, starile de iritabilitate, disconfortul psihic, etc. Acest lucru se intampla deoarece organismul trece printr-un proces de detoxifiere care, in dependenta de organismul fiecarei femei, se reflecta asupra menstruatiei intr-un fel sau altul.  Chiar si atunci cand perioada de detoxifiere se incheie, iar simptomele de genul acesta inceteaza, menstruatia unei femei tot nu va mai fi ce a fost. Pe masura ce se inainteaza intr-un regim de viata raw-vegan, simptomele neplacute ale menstruatiei se reduc din ce in ce mai mult, deoarece activitatea hormonala se echilibreaza in organism. Un alt aspect care sufera modificari datorita unei alimentatii crude este greutatea corporala.

 

Prima reactie a corpului si cea mai evidenta este aceea de a pierde din greutate, ceea ce insa nu e intotdeauna o consecinta pozitiva. Daca, de exemplu, o femeie are deja proportiile dorite, nu este un lucru bun sa le piarda. Vestea buna este ca, desi greu de crezut, exista persoane care au luat in greutate mancand raw-vegan si au ajuns la un echilibru fizic de invidiat.  Dupa prima „purificare” a trupului, dupa acele kilograme pierdute initial din cauza schimbarii alimentatiei, exista posibilitatea de a regla greutatea dupa cum se doreste. Atunci cand te hranesti cu alimente crude, important este sa maresti cantitatile fiecarei mese, in special cand e vorba de mese formate strict din legume si fructe. Daca organismul primeste suficienta hrana, atat cat sa-i fie bine, va ajunge automat la un echilibru si o armonie naturala. In concluzie, aceste argumente atesta din nou faptul ca a te hrani raw-vegan nu este o dieta, ci un stil de viata complex, cu influente multiple asupra trupului, mintii si sufletului. Sunt persoane care au afirmat ca in urma trecerii la o alimentatie vegana fara foc au experimentat un echilibru psihic accentuat, cu tendinte spre calm si ca rareori simt stari de nervozitate, frustrare sau depresie. Daca aceste schimbari sunt insa pozitive, asta ramane la latitudinea fiecaruia deoarece simplul fapt de a exclude din alimentatie lactatele, carnea si hrana preparata termic nu este suficient, ba, daca nu este insotit de o documentatie in privinta nutritiei si de o atentie sporita asupra modificarilor interne, poate chiar dauna.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video