Resing Group, Carcea / Dolj - Mobilier stradal si de joaca,obiecte sanitare Afisari: 1379
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 639
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Plaiului, Nr. 15, Carcea, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0728964067 ; 0251406321; 0728964071
-------------------------
Web: Internet
  email: office@resinggroup.ro; vanzari@resinggroup.ro
  site: www.resinggroup.ro

 
Servicii  
Detalii  video  

Echipa Resing Group va invita sa ne spuneti de ce aveti nevoie. Indiferent ca este vorba de mobilier pentru baie, mobilier stradal sau pentru locuri de joaca, va stam la dispozitie cu sfaturi si recomandari. Imediat dupa preluarea comenzii, punem in aplicare etapa a doua, respectiv realizarea produselor. Cautam mereu sa fim rapizi si eficienti.

REALIZARE PRODUSE

Realizarea produselor este bazata pe un proces complex, dar in acelasi timp bine gandit. Folosind materiale de calitate, provenite de la parteneri de renume, reusim sa confectionam produse cu un design aparte. Acesta se adapteaza usor nevoilor dumneavoastra si se dovedesc simplu de integrat in locuri si spatii de diverse dimensiuni. Acestea includ un montaj si o intretinere usoara.

 

VERIFICAREA CALITATII

Avem personal calificat care se ocupa cu verificarea standardelor de calitate. Principalul atribut al acestui serviciu este atentia la detalii. Numai astfel reusim mereu sa obtinem produsele cu finisaj simplu si elegant, care ne-au consacrat in piata actuala. Acest serviciu este deosebit de important pentru stabilirea preturilor.

 

TRANSPORT SI LIVRARE

Livrarea produselor se face cu masinile firmei. Punem la dispozitia clientilor nostri cinci masini: este vorba de trei autoutilitare de 3.5-5 tone si doua autoutilitare pentru produse care cantaresc mai putin de 3,5 tone. In functie de dimensiune si model, produsele sunt organizate pe euro paleti sau raste metalice. Daca este necesar, asiguram asistenta la montaj prin deplasarea echipelor proprii.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video