Residence 1 Albert - Ansamblu imobiliar, Ploiesti Afisari: 892
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 404
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Cartier Albert, Nr.10, Blejoi, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0741998877
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dasconstructii.ro
  site: residence1.ro
  facebook: Residence1Ploiesti/

 
Residence 1 Albert - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul locativ „Residence 1 Albert” se afla construit pe strada Cartier Albert, într-o zona linistita - zona Albert/Blejoi din orasul Ploiesti. Blocurile rezidentiale sunt localizate în apropiere de centrul comercial „Ploiesti Shopping City”, care se afla la doar 1,2 km si unde functioneaza hipermarketul Carrefour, este magazinul Decathlon si se afla diverse buticuri, este o multime de cafenele, restaurante si este fast food-ul McDonald’s, iar la o distanta de 1,5 km este supermarketul Kaufland. La doar 650 de metri fata de locuintele noi se afla sala sportiva „Dac Fit” si este centrul „Escamode”.

În proximitatea complexului locativ „Residence Albert 1” sunt statii cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz si sunt 8,9 km de la blocurile locative pâna în Gara Ploiesti Sud si pâna în centrul orasului se parcurge o distanta de circa 6,5 - 6,8 km.

Descrierea complexului rezidential

Proiectul locativ „Complex 1 Albert” este conceput cu 6 cladiri de apartamente, ce sunt proiectate într-un stil arhitectural modern si sunt realizate cu aspecte moderne si atractive. Imobilele dispun de un grad înalt de rezistenta seismica si sunt construite cu un regim de înaltime egal, fiecare cu câte un Parter plus un Etaj. La constructie sunt folosite doar materiale calitative si tehnologii de ultima generatie si casele de apartamente sunt responsabil realizate cu structuri constructive formate din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare si pereti interiori realizati din caramida Porotherm. Casele de apartamente sunt calitativ izolate termic pe partea exterioara perimetrala cu un strat de 15 cm grosime format din polistiren expandat de înalta densitate si fatadele imobilelor sunt finisate cu tencuiala decorativa de culoarea bej. La locuinte este instalata tâmplarie exterioara de firma Salamander cu profil PVC de 92 cm si cu 5 foi de geam termopan dublu laminat. Pentru preluarea apelor pluviale sunt instalate la balcoane si terase rigole din inox. Casa scarii, coridoarele si spatiile comune interioare din blocuri sunt complet finisate cu bun gust si sunt amenajate cu placaje din granit.

În curtea ansamblului de locuinte „Complex 1 Albert” sunt plantate spatii verzi cu arbusti si plante peisagistic amenajate. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane si câte un loc de parcare suprateran este inclus în pretul fiecarui apartament achizitionat.

Detalii de finisare si amenajare a locuintelor

În incinta ansamblului de locuinte „Complex 1 Albert” sunt oferite apartamente confortabile cu scheme decomandat proiectate cu 2, 3 si 4 camere, precum si exista disponibile si locuinte de tip Penthouse. Toate unitatile locative sunt functional compartimentate si au suprafetele de la 46 mp pâna la 128 mp. Fiecare apartament este prevazut cu balcoane si terase placate cu placi de granit si cu degivrare pentru protectii la înghet, unde sunt instalate si balustrade din sticla laminata. Toate materialele folosite pentru finisarea spatiilor interioare din apartamente sunt oferite la alegerea cumparatorilor, tencuielile aplicate pe partea interioara sunt pe baza de ciment si toate instalatiile ingineresti (electrice, sanitare, termice, de gaz) sunt complet realizate. Sistemul de încalzire instalat în apartamente este compus din materiale automatizate de ultima generatie, conduse prin pardoseala cu instalatii de la Rehau si câte o centrala termica murala în condensatii de marca Buderus Logamax Plus este dotata proprie pentru fiecare proprietate locativa. Fiecare apartament beneficiaza de sistem de aer conditionat cu sistem multisplit de marca Samsung Windfre (pentru fiecare camera). Si toate imobilele sunt complet racordate la toate utilitatile generale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video