Reiki Masaj Afisari: 879
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Medicina naturista Vizitatori: 555
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723377860
-------------------------
Web: Internet
  email: reikimasaj@yahoo.com
  site: www.reikimasaj.ro

 
Masaj  
Detalii  video  

Masajul are efecte pozitive asupra circulatiei, functiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos, cu efecte pozitive in managementul stresului 

 

Masajul Organelor interne 

Masajul poate sa stimuleze sau sa calmeze, in functie de ritmul si de profunzimea atingerii. De aceea masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie, energica dupa masaj sau, dimpotriva, sa se simta relaxata si somnoroasa.

Masajul poate atenua tensiunea, stresul, poate calma durerile , sa relaxeze muschii incordati si sa indeparteze starea de apatie. Masajul, mai presus de toate ne da o senzatie de bine. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitudinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

Reducerea tensiunii musculare este in stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stari de relaxare profunda, inlatura somnolenta din timpul zilei si insomnia.

Plăcut şi reconfortant, relaxant şi energizant, capabil să vindece   cu uşurinţă dintre cele mai diverse boli şi să trezească energii dintre cele mai sublime, masajul constituie un adevărat balsam pentru fiinţa umană.

Prin mijloace simple şi printr-un mecanism uşor de înţeles, masajul urmăreşte să echilibreze şi să armonizeze fiinţa umană până în cele mai profunde structuri ale sale, dând astfel naştere unei metode naturiste de vindecare. 

  • Masaj de relaxare
  • Masaj de intretinere
  • Chiropraxie
  • Masaj Medical
 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video