Real Electronics Company Sisteme de alarma, Sisteme de Supraveghere video Pitesti Afisari: 275
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 164
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gheorghe Sincai , nr. 28, Pitesti, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0348445932; 0744347009; 0724011313
-------------------------
Web: Internet
  email: office@recsecurity.ro
  site: www.recsecurity.ro

 
Interfoane  
Detalii  video  

Interfoane pentru birouri, case, vile sau blocuri, disponibile atat in varianta de comunicare duplex sau semi-duplex, asigura legatura vocala cu exteriorul sau intre personalul aflat in birouri diferite, precum si impotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. Interfonul de acces cu cartela, cheie sau cod este destinat scarilor de bloc, sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor straine.

Pentru acces se foloseste cartela, persoanele straine cerand si primind eventual, permisiunea de acces prin intermediul interfonului. Accesul in imobil se face in urma conversatiei cu apartamentul apelat, finalizata cu comanda de deschidere a yallei de apartament sau prin folosirea cartelei de acces. Sistemul controleaza de la distanta incuietoarea pentru a permite sau nega accesul intr-o zona. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori. Designul lor compact, care le ofera protectie impotriva actelor de vandalism si a intemperiilor, permite montarea acestora in orice mediu si pe orice suprafata (perete, tocul usilor) in exterior cat si in interior.

Pentru sisteme de interfonie profesionala, oferim interfoane IP, care se conecteaza la reteaua locala de calculatoare si in general sunt destinate cladirilor de birouri cu multe puncte de acces. Oferim si sisteme de interfonie IP rezidentiale cu functii suplimentare gen casa inteligenta, monitorul postului interior permite controlul subsistemelor de alarma efractie si incendiu si supraveghere video.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video