REAL TDC Afisari: 1607
Categorie: COMERT >> Alimente Vizitatori: 757
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Precupetii Vechi, nr. 65, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0243280857; 0745017057
-------------------------
Web: Internet
  email: office@realtdc.ro
  site: www.realtdc.ro


 
Real SUPER  
Detalii  

Real SUPER este un ameliorator complex care face posibila prelucrarea in panificatie a fainii de calitate slaba

 

Pentru ce tip de faina este cel mai eficient amelioratorul REAL SUPER de la REALT.D.C?

Rezultatele cele mai eficiente le are asupra Fainurilor de CALITATE SLABA, fainuri care se caracterizeaza printr-o activitate a-amilazica redusa si un gluten cu extensibilitate mare si elasticitate mica, care conduce la obtinerea de paine aplatizata, cu volum redus, porozitate grosiera, coaja palida si plina de crapaturi si aroma slaba. *Aluatul din aceasta faina se dilueaza accentuat la framantare si se lasa la dospire. *Prin adaugarea de ameliorator REAL SUPER, beneficiile vor fi majore.

REAL T.D.C. este producatorul amelioratorului REAL SUPER

  Cum folosesc amelioratorului REAL SUPER de la REAL T.D.C.? * RETETA DE FABRICATIE: faina grau=100 kg, REAL SUPER=0.1-0.3 kg; drojdie=2kg, apa=50 kg, sare=1.8-2kg * FRAMANTAREA ALUATULUI: - amelioratorul REAL SUPER se adauga la inceputul framnatarii iar timpul de framantare trebuie sa fie redus la max 10-12 min si la temperaturi mai mici decat de obicei: la 23-25 0C; aluatul trebuie sa fie de consistenta mare, bine legat, prin adaugarea unei cantitati de apa mai mici decat de obicei; marirea cantitatii de sare adaugata pana la 1.8-2.0%.; cresterea aciditatii aluatului prin adaos de drojdie lichida sau cel mai usor de procurat: otet alimentar (acid acetic). Aprecierea sfarsitului framantarii: aluatul trebuie sa fie omogen, bine legat, consistent, elastic sis a se desprinda usor de pe bratele malaxorului. La proba manuala, intins intre degetul mare sic el aratator, aluatul trebuie sa se intinda intr-o fasie subtire, transparenta si elastica, fara sa se rupa. Aluatul insuficient framantat este omogen, dar este lipicios si vascos iar aluatul framantat excesiv este extensibil, fara tenacitate si la proba manuala se rupe. * REPAUSUL INTERMEDIAR AL ALUATULUI: -odihna pe masa de lucru, dupa premodelare si inainte de modelarea finala, trebuie sa fie micsorata la 1-3 min. * FERMENTAREA FINALA IN DOSPITOR: -temperatura de dospire trebuie sa fie < de 300C. La valori mai mari se obtin produse aplatizate,suprafermentate. -umiditatea relativa a aerului trebuie sa fie 70-80%. La valori < 70% se formeaza o pojghita uscata pe suprafata aluatului care ulterior se rupe, pierzand volum, iar la valori> 80% se umecteaza suprafata aluatului care conduce la aplatizarea acestuia si lipirea de panacoade, basici sub coaja, rumenire neuniforma dupa coacere. -timpul trebuie sa fie mai mic decat de obicei si variaza functie de dimensiunea aluatului, gradul de incarcare al dospitorului, consistenta aluatului, tipul fainii, adaosuri de zahar, grasimi etc. Aprecierea sfarsitului dospirii : aluatul are volum bine dezvoltat, la apasare usoara cu degetul revine relativ lent la forma initiala, este moale si pufos la atingere si prezinta o oarecare latire laterala. Aluatul insuficient dospit : volum insuficient dezvoltat, elasticitate mare, revine imediat dupa apasarea cu degetul, nu e moale si pufos iar aluatul dospit excesiv se aplatizeaza, nu are elasticitate iar la apasarea cu degetul revine foarte greu la loc sau deloc. * CRESTAREA ALUATULUI DOSPIT: - este indicat sa nu se cresteze sau daca se cresteaza pentru design, taietura sa fie foarte superficiala * COACEREA ALUATULUI: - temperatura de coacere trebuie sa fie mai ridicata decat de obicei; - timpul de coacere trebuie sa fie mai redus decat de obicei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Acid acetic  |  Acid ascorbic  |  Acidifianti alimentari  |  Aditivi alimentari  |  Aditivi panificatie  |  Alimentare apa rece  |  Alimentari apa  |  Alimente agroalimentare  |  Alimente baza  |  Alimente distribuitori  |  Alimente importatori  |  Alimente organice  |  Alimente producatori, importatori, distribuitori  |  Alimente vegetariene  |  Aluat biscuiti  |  Aluat congelat  |  Aluaturi congelate  |  Ambalare alimente  |  Amelioratori alimentari  |  Amelioratori panificatie  |  Amestec de ingrediente  |  Amidon modificat  |  Amidon nativ  |  Aminoacizi lizina  |  Antioxidanti alimentari  |  Apa cu sare  |  Apa masa  |  Aroma malt  |  Arome alimentare  |  Arome emulsionate  |  Arome inghetata  |  Arome lichide  |  Arome patiserie  |  Arome termostabile  |  Baghete panificatie  |  Batoane cereale  |  Biscuiti fara gluten  |  Biscuiti ovaz  |  Briose  |  Calciu magneziu  |  Calciu vitamine  |  Cereale copii  |  Checuri cozonaci  |  Chifle graham  |  Chifle hamburger  |  Chifle mac  |  Chifle malai  |  Chifle seminte  |  Ciocolata dulce  |  Clatite cu ciocolata  |  Clatite cu finetti   |  Cofetarie patiserie  |  Colaci  |  Conservanti alimentari  |  Cornuri patiserie  |  Covrigi congelati  |  Covrigi mac  |  Cozonac stafide  |  Cozonaci stafide  |  Crema inghetata  |  Creme instant  |  Creme patiserie  |  Creme prajituri concentrate  |  Degetul aratator  |  Dietetice produse  |  Drojdie panificatie  |  Drojdie uscata  |  Elasticitate   |  Emulgatori alimentari  |  Enzime alimentare  |  Enzime panificatie  |  Faina grau  |  Faina neagra  |  Faina patiserie  |  Faina porumb  |  Faina secara  |  Faina soia  |  Fainuri  |  Femei gravide   |  Fibre alimentare  |  Fibre de celuloza  |  Foarte sic  |  Foietaje aluaturi  |  Forma aplatizata   |  Fulgi cartofi  |  Fulgi cereale  |  Fulgi ovaz  |  Fulgi porumb  |  Fulgi secara  |  Fulgi soia  |  Furnizori alimente  |  Gemuri dulceturi  |  Gluten  |  Gluten grau  |  Imbunatatirea calitatii produselor   |  Ingrediente cofetarie  |  Jeleuri  |  Magneziu vitamine  |  Miez floarea soarelui  |  Mix masline  |  Naturiste alimente  |  Nutritie  |  Oua ciocolata  |  Paine cartofi  |  Paine cu malai  |  Paine fara gluten  |  Paine feliata  |  Paine graham  |  Paine multicereale  |  Paine neagra  |  Paine porumb  |  Paine prajita  |  Paine secara  |  Paine seminte  |  Paine toast  |  Painea soarelui  |  Painea soarelui graham  |  Panificatie si patiserie  |  Paste fara gluten  |  Piure cartofi  |  Pizza real  |  Prajituri  |  Prelucrare cereale  |  Premixuri concentrate  |  Premixuri hamburgeri  |  Premixuri minerale  |  Premixuri paine  |  Premixuri patiserie  |  Preparare pizza  |  Produse alimentare naturale  |  Produse cereale  |  Produse de panificatie  |  Produse decorare  |  Produse dietetice  |  Produse fara gluten  |  Produse fara soia  |  Produse fara zahar  |  Produse fermentare  |  Produse japoneze   |  Produse naturale  |  Produse panificatie  |  Produsele alimentare  |  Propionat calciu  |  Proteine alimentare  |  Proteine soia  |  Pulberi arome  |  Seminte ceapa  |  Seminte cereale  |  Seminte dovleac  |  Seminte floarea soarelui  |  Seminte grau  |  Seminte porumb  |  Sorbat potasiu  |  Substante chimice   |  Substante ingrosare  |  Suprafata de coacere  |  Temperatura de lucru  |  Umplute cu crema   |  Vitamine aminoacizi minerale  |  Vitamine copii  |  Vitamine pentru copii  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.