BY TEO Afisari: 4552
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Servicii diverse nunta Vizitatori: 1525
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Camil Ressu, nr. 37, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0745151491; 0314086858
-------------------------
Web: Internet
  email: office@byteo.ro
  site: www.raideciocolata.ro
www.mesetalentate.ro


 
Mese Talentate  
Detalii  video  

Mesele Talentate au fost prezentate in publicatii de renume precum New York Times, Meetings and Conventions Magazine si Incentive Magazine, starnind valuri de entuziasm.

 

Rockefeller Center, The Metropolitan Opera House, The Atlantis Resort and Casino, Gotham Hall, The New York Public Library, MTV, sunt doar cateva locatii unde aceste mese talentate au fost inchiriate pentru primirea si servirea invitatilor.

 

Mesele talentate sunt mobile iar daca spatiul va permite, se pot deplasa printre invitati, acestia putandu-se servi cu diverse sortimente culinare, coktailuri. Realizam mesele talentate pe tema aleasa de tine. Pentru ca tu esti o persoana speciala. Pentru ca inviattii tai merita ce e mai bun.

 

Mai mult, mesele talentate sunt un mod deosebit de promovare a produselor la targuri si expozitii. Cu siguranta veti fi remarcati!

 

Practic, un personaj costumat este incadrat de un blat rotund pe care se aranjeaza diverse preparate culinare sau bauturi. Personajul impreuna cu suprafata de servire, creeaza impresia de tot unitar, ca si cum preparatele ar fi servite direct de pe rochia personajului.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video