Radox - Comercializare instalatii de incalzire, climatizare si ventilatie, Bucuresti Afisari: 117
Categorie: COMERT >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 513
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Timisoara , Nr. 80, Sector 6 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214440741; 0214440743; 0724393550
-------------------------
Web: Internet
  email: service@radox.ro
  site: www.radox.ro

 
Despre Radox  
Detalii  video  

Grupul a luat nastere în anul 2002, când antreprenorul Cornel Rosu, cu o vasta experienta în domeniul instalatiilor, a înfiintat compania cu capital integral românesc RADOX.

RADOX se numara astazi printre primii distribuitori de pe piata echipamentelor HVAC din România, colaborând de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa: IMMERGAS, BAXI, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, CORDIVARI, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, etc. Dezvoltarea companiei a avut la baza strategia de a asigura o gama completa de produse performante si servicii de înalta calitate.

Specialistii departamentului tehnic asigura consultanta privind alegerea echipamentelor, în functie de parametrii tehnico-functionali specifici fiecarei lucrari, cu aplicatii atât în domeniul industrial, cât si în cel rezidential:

  • gama completa de solutii pentru încalzire si climatizare
  • proiectare si consultanta tehnica de specialitate
  • confectionare si montare de tubulatura din aluminiu si tubulatura din tabla zincata
  • confectionare si montare cosuri de fum din inox si tabla galvanizata
  • montaj si instalare echipamente
  • punere în functiune si service în perioada de garantie si post garantie
  • obtinere autorizatii de functionare si verificari tehnice periodice

Mai tarziu, prin înfiintarea firmelor RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS si datorita profesionalismului de care a dat dovada înca de la înfiintarea primei companii, Grupul a devenit cel mai mare producator român de radiatoare de baie si ornamentale. Capacitatea anuala de productie a celor doua fabrici situate în Bucuresti si Campulung Muscel ajunge la 200.000 de radiatoare din otel în varianta vopsit sau cromat. In plus, pentru a satisface cele mai avangardiste asteptari, un departament special produce la comanda radiatoare ornamentale cu design deosebit, atât din otel, cât si din inox.

La momentul inaugurarii primei fabrici, întreaga productie era destinata exportului, cei mai renumiti clienti fiind în Spania, Italia si Belgia.

In timp, datorita dezvoltarii pietei interne transpusa prin explozia în domeniul constructiilor si prin cresterea puterii de cumparare a consumatorilor, grupul si-a modificat structura de vânzari, comercializând aproximativ 40% din productia anuala de radiatoare în Romania.

Dupa 20 ani de dezvoltare, cele trei societati: RADOX, RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv în domeniul instalatiilor de încalzire, climatizare si ventilatie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video