RADIANT GLASS Afisari: 737
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 405
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Andrei Saguna, Nr. 147, Zimandu Nou, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0722417397
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@fdfa.ro
  site: www.fdfa.ro

 
Fabrica de Ferestre Arad  
Detalii  video  

Fabrica de Ferestre Arad - Producatorul Nr. 1 din Arad de ferestre PVC

    Dispunem de ce-a mai moderna fabrica de producere a tamplariei PVC din Arad, doatata cu cele mai noi utilaje si cu ce-a mai mare suprafata de productie. Avantajele noastre sunt: calitatea si promtitudinea lucrarilor.   

    Firma noastra produce tamplarie PVC si Aluminiu din 2004, fiind unul dintre cei mai mari producatori de tamplarie din judetul Arad. Din 2008 activam si pe piata externa cu partenri din tarile U.E.

    Din anul 2011 producem tamplarie PVC si Aluminiu pentru dealeri si montatori din judetele Arad si Timis avand raport pret/calitate competitiv fata de ceilalti producatori din vestul tarii.

    Rezistenta unei ferestre este data de structura sa durabila care ii asigura, in acelasi timp, o buna izolare, manevrabilitate si protectie termica si fonica. Fabrica de Ferestre Arad va garanteaza ca fiecare element constitutiv al unei ferestre a fost proiectat astfel încât sa va ofere siguranta si confort pe termen lung. Produsele noastre finite bazate pe profile si feronerie care se adreseaza unei clientele foarte pretentioase privind calitatea produsului finit, din: Germania, Italia, Belgia, Olanda unde noi facem export din 2008.

    Scopul principal al firmei este crearea unor produse de tamplarie PVC care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in domeniu. Acesta este motivul pentru care, in realizarea acestui scop, am ales cel mai bun producator roman de profile de tamplarie PVC in domeniu. In momentul de fata, firma noastra lucreaza cu toate seriile de profile de tamplarie PVC, in acest fel reusind sa raspunda tuturor cerintelor clientilor nostrii. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video