Pufulete, Producator de Pufuleti, ieftini, gustosi si haiosi - Maramures Afisari: 1003
Categorie: COMERT >> Alimente Vizitatori: 612
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Busag, Nr. 170-171, Busag, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0722365161; 0722625004; 0262293467
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pufuleti.ro
  site: www.pufuleti.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

S.C. Pufulete S.R.L este una din putinele firme producatoare de pufuleti care au implmentat un proces tehnologic de ultima generatie, conform ISO 22000.

Lider de piata în ceea ce priveste calitatea produselor sale, S.C. Pufulete S.R.L este deschis propunerilor de colaborare sau parteneriat. Contactati-ne la nr de telefon :+40 722 365 161 sau scrieti-ne pe adresa de e-mail:

office@pufuleti.ro

Veti fi contactati de unul din operatorii nostri în maxim 24 de ore. Momentan, pufuletii sunt prezenti pe pietele din Maramures, Satu Mare, Cluj, Bihor, Salaj, Mures, Bistrita Nasaud, Suceava, Botosani . Intentionam sa extindem aria de distributie la nivel national în urmatorii 5 ani.

Secretul pufuletilor, dincolo de reteta originala si utilizarea unor tehnologii inovative, consta în mentinerea unei echipe dinamice si profesioniste. Oameni competenti si bine pregatiti asigura existenta unei calitati superioare a pufuletilor.

Produsi conform normelor Uniunii Europene, pufuletii sunt apoi distribuiti în conditii de maxima igiena catre pietele existente de desfacere: Cluj Napoca, Satu Mare, Maramures ,Bistrita Nasaud, Tg. Mures. Firma are o experienta de peste 10 ani în producerea de pufuleti, fiind înfiintata în 1995 în localitatea Cluj Napoca, sub denumirea de TANDOKU impex. Activitatea firmei a fost înca de la început producerea în exclusivitate a pufuletilor, munca eficienta si asidua a echipei permitând trecerea de la un sediu initial închiriat la unul propriu , complet modernizat. Acesta este situat în localitatea Busag, nr . 170-171 , orasul Tautii Magheraus(11 km de Baia Mare).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video