Prompt - Inchirieri utilaje constructii si industriale, Timisoara Afisari: 444
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Utilaje pentru constructii (inchirieri) Vizitatori: 216
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Avram Imbroane, Nr. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256494809; 0256494808
-------------------------
Web: Internet
  email: prompt@prompt-sa.ro
  site: www.prompt-sa.ro
  facebook: PROMPT-SA-343474679057969/

 
Poduri rulante  
Detalii  

Podurile rulante sunt masini de ridicat complexe care dispun de unul sau mai multe mecanisme cu ajutorul carora efectueaza miscarile de deplasare a sarcinilor. Podurile rulante se deplaseaza pe cai de rulare situate la înaltime. Se executa pentru o gama extrem de variata de sarcini si deschideri si se pot utiliza în hale de productie de orice natura sau depozite acoperite sau deschise, neocupând spatiu la sol. Proiectarea si executia podurilor rulante respecta prescriptiile tehnice ISCIR în vigoare si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat.

 

A. Poduri rulante de uz general

      Podurile rulante de uz general se executa pentru sarcini nominale, deschideri, înaltimi de ridicare, grupe de clasificare, actionare, mediu de functionare conform cerintelor clientului.

 

1.Poduri rulante monogrinda

 

 

  • PODURI RULANTE MONOGRINDA REZEMATE

 

· Exploatare la maxim a spatiului

· Stabilitate ridicata la o greutate proprie foarte mica

· Geometrie sigura la asamblare

· Solicitare mica a caii de rulare si a constructiei halei

· Comportament exceptional la deplasare pod si astfel transport sigur si prudent

· Podurile rulante monogrinda rezemate se executa pentru sarcini utile de pâna la 12,5 t si deschideri de pâna la 23 m, conform catalogului *Poduri rulante monogrinda tipizate, sau mai mari în functie de cerinte.

· Podurile rulante monogrinda tipizate sunt dotate cu electropalane cu cablu, si au doua viteze de ridicare.

· Putem oferi si solutia de variatie continua sau în trepte a vitezei de ridicare. Miscarile de deplasare se realizeaza cu variatoare de frecventa asigurând o acceleratie fara socuri în deplasare.

· Vitezele de deplasare ale electropalanelor pot fi de pâna la 20 m/min, iar ale podului de 40 m/min sau mai mari.

· În functie de cerinte podurile rulante monogrinda rezemate pot fi dotate cu electropalane cu lant.

· Comanda podului se realizeaza cu ajutorul cutiei cu butoane deplasabila independent în lungul deschiderii podului si/sau al radiocomenzii. 

 

  • PODURI RULANTE MONOGRINDA SUSPENDATE

 

· Usor de suspendat de constructii existente.

· Traversare fara stâlpi de sustinere, chiar si peste latimi mari de hala.

· Solicitare mica a constructiei halei.

· Podurile rulante monogrinda suspendate se executa pentru deschideri de pâna la 24 m.

· Sarcina utila a podului poate atinge 12,5 t sau mai mult, în functie de deschiderea sa.

· Podurile rulante sunt dotate cu electropalane cu lant sau cu cablu, în functie de cerintele tehnice de exploatare, si au una sau doua viteze de ridicare. Putem oferi si solutia de variatie continua sau în trepte a vitezei de ridicare.

· Miscarile de deplasare se realizeaza cu variatoare de frecventa asigurând o acceleratie fara socuri în deplasare.

· Vitezele de deplasare ale electropalanelor pot fi de pâna la 20 m/min, iar ale podului de 40 m/ min sau mai mari.

· Comanda podului se realizeaza cu ajutorul cutiei cu butoane deplasabila independent în lungul deschiderii podului si/sau al radiocomenzii.

 

 

2. Poduri rulante bigrinda

 

· Stabilitate maxima la greutate proprie mica prin executie grinzi principale tip cheson

· Geometrie sigura la asamblare

· Raport exact definit între deschidere si ampatament

· Comportament exceptional la deplasare pod si astfel transport sigur si prudent

· Podurile rulante bigrinda sunt poduri rezemate, cu actionare electromecanica si se executa pentru sarcini utile, deschideri, înaltimi de ridicare, viteze de lucru, grupe de clasificare, mediu de functionare, etc. conform cerintelor clientului.

· Sarcina utila a podurilor poate atinge 400 t.

· Podurile rulante bigrinda pot fi dotate cu mecanism de ridicare propriu sau cu electropalan cu cablu, în functie de cerintele tehnice de exploatare, si au una sau doua viteze de ridicare. Se poate oferi si solutia de variatie continua sau în trepte a vitezei de ridicare.

· Miscarile de deplasare se realizeaza cu variatoare de frecventa, asigurând o acceleratie fara socuri în deplasare.

· Comanda podurilor se poate efectua din cabina de comanda prin intermediul unui bloc de comanda sau de la sol prin intermediul unei cutii cu butoane si / sau radiocomenzi.

· În functie de cerinte podurile sunt prevazute cu cârlig simplu sau dublu.

· Se pot echipa cu podeste de circulatie pe una sau ambele grinzi principale.

· Podurile rulante bigrinda pot fi dotate cu dispozitive de ridicare atasate în cârlig:– graifer– electromagnet– traversa fixa sau rotitoare cu cârlige– traversa fixa sau rotitoare cu electromagneti

B. Poduri rulante cu destinatie speciala

 Sunt poduri rulante proiectate si construite pentru conditiile particulare de lucru din domenii de utilizare ca:– metalurgie– siderurgie– industria cimentului– industria lemnului– interventii în sali de masini din centrale electrice– centrale nucleare

    În functie de domeniul de utilizare sunt dotate cu cârlig simplu sau dublu sau sunt echipate cu dispozitive specializate, concepute pentru conditiile particulare de lucru din domeniul respectiv de utilizare.Se executa pentru o gama extrem de variata de sarcini si deschideri.

 

  • Poduri rulante cu graifer

    Sunt destinate pentru manevrarea discontinua a materialelor în vrac, cu încarcare si descarcare complet mecanizat. În functie de materialul care trebuie manipulat aceste poduri pot fi dotate cu:

– graifer cu cupe destinat pentru manevrarea materialelor ca: nisip, pietris, ciment, minereu, cocs,etc.– graifer polip inchis, semi închis sau deschis, destinat pentru manevrarea materialelor greu apucabile ca: pietre mari, sfaramaturi metalice, deseuri metalice sau menajere, lemne în vrac, deseuri lemnoase, etc.– graifer pentru busteni cu brate în forma de cleste pentru apucarea facila a bustenilor.

Actionarea închiderii / deschiderii graiferului poate fi prin cablu sau electrohidraulic.

  • Poduri rulante de turnare

     Sunt destinate pentru transportul otelului lichid de la cuptor la lingotiere si turnarii acestuia în lingouri. Datorita caracterului deosebit de periculos al materialului transportat, la aceste poduri se aplica o serie de cerinte speciale pentru a se asigura o deplina siguranta în exploatare.     Sunt prevazute cu doua carucioare : un carucior principal destinat manevrarii oalei de turnare si un carucior auxiliar destinat rotirii oalei în timpul turnarii. Caruciorul principal este conceput în constructie redundanta realizând deplina siguranta în exploatare a podului rulant.

 

  • Poduri rulante de stripare

      Sunt destinate pentru scoaterea lingourilor din lingotiere, fiind prevazute cu un cleste de constructie speciala care prinde lingotiera si un poanson care apasa lingoul si il scoate din lingotiera. În functie de sarcina podului rulant, forta de stripare necesara poate ajunge pâna la 600 t.

 

  • Poduri rulante de forjare

       Sunt destinate forjarii lingourilor fiind prevazute în carligul mecanismului de ridicare cu un dispozitiv pentru rotirea lingoului ce se forjeaza. Elementul de sustinere al sarcinii este un lant Gall antrenat de un mecanism.Pentru forjarea pieselor mai lungi, podul rulant poate fi prevazut si cu un al doilea dispozitiv de rotire, prins de cârligul auxiliar.

 

  • Poduri rulante cu brate

     Sunt destinate pentru manevrarea laminatelor în general si în special când acestea nu au ajuns la o temperatura adecvata pentru manevrarea cu electromagneti. Caruciorul acestor poduri rulante este de tip rotitor.

  • Poduri rulante cu traversa cu electromagneti

        Sunt destinate pentru manevrarea tablelor cu lungimi si latimi mari sau a profilelor laminate lungi. Sarcinile se prind în conditii optime cu o baterie de electromagneti suspendati pe o traversa, la distante care asigura atat forta portanta cât si un numar suficient de puncte de prindere pentru a împiedica deformarea sarcinilor sub greutatea proprie.

 

  • Poduri rulante stivuitoare

        Sunt destinate pentru transportul paletizat al sarcinilor în depozite dezvoltate pe verticala. Ansamblul caracteristic al acestor poduri este caruciorul stivuitor dotat cu o coloana fixa sau telescopica prevazuta cu un bloc cu furci stivuitoare. Podurile rulante stivuitoare cu înaltimi de ridicare mari sunt comandate dintr-o cabina amplasata pe blocul furcilor stivuitoare, iar cele cu înaltimi de ridicare mici si a caror functionare poate fi supravegheata în conditii satisfacatoare de pe podeaua depozitului sunt comandate de la sol.

 

  • Poduri rulante pentru centrale nucleare

      Sunt destinate utilizarii în centralele nucleare, fiind proiectate si construite pentru diferite sarcini si deschideri. Proiectarea si executia podurilor rulante respecta prescriptiile tehnice ISCIR în vigoare pentru acest domeniu si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
constructii speciale   |  Acoperisuri din metal  |  Acoperisuri metal  |  Acoperisuri terase  |  Antreprenor general  |  Antreprenor general instalatii  |  Aplicatii industriale  |  Aplicatii mobile  |  Aplicatii online  |  Asigurarea complexa  |  Autorizare iscir  |  Blocuri beton  |  Bormasini flexuri rotopercutoare  |  Capete de schimb   |  Carucioare busteni  |  Carucioare electrice  |  Carucioare transport  |  Cazuri de investigatii  |  Centrale comanda  |  Centrale electrice  |  Centrale nucleare  |  Cercetare piata  |  Cerintele de transport  |  Cleste special  |  Componente metalice  |  Confectii metalice executie  |  Confectii metalice proiectare  |  Console de prindere   |  Constructii hale industriale   |  Constructii blocuri  |  Constructii civile cheie  |  Constructii civile proiectare  |  Constructii cladiri  |  Constructii comerciale  |  Constructii de cladiri  |  Constructii depozite  |  Constructii fabrici  |  Constructii grinzi metalice  |  Constructii hale  |  Constructii hale industriale  |  Constructii industriale proiectare  |  Constructii la cheie  |  Constructii locuinte  |  Constructii metalice  |  Constructii metalice complexe  |  Constructii platforme  |  Constructii poduri  |  Constructii spatii comerciale  |  Constructii speciale  |  Consultanta calitate  |  Consultanta constructii  |  Consultanta de specialitate  |  Consultanta executie  |  Consultanta proiect   |  Consultanta utilaje  |  Control personal  |  Cutii metalice  |  Cutii transport  |  Cutii viteze  |  Deplasarea   |  Deplasarea si verificarea  |  Depozite industriale executie  |  Deseuri menajere  |  Design exterior  |  Design interior  |  Design nave  |  Detalii de executie  |  Detectiv verificare personal  |  Dispozitiv de transport si ridicare   |  Dispozitive industria lemnului  |  Dispozitive lucru  |  Dispozitive maxima securitate  |  Dispozitive ridicat  |  Domeniul iscir   |  Echipa de profesionisti  |  Echipa specialisti  |  Echipamente domeniul iscir   |  Echipamente lucru  |  Echipamente ridicat  |  Echipamente siguranta  |  Elaborarea documentatiei  |  Electropalane lant  |  Evaluare personal  |  Evaluari risc  |  Evaluari tehnice  |  Executie platforme  |  Executie poduri  |  Exigentele clientilor  |  Ferestre clasice  |  Frecventa de lucru  |  Fundatie beton  |  Fundatii beton  |  Gama de lucrari executate  |  Gama de temperatura   |  Gama utilaje constructii  |  Grad ridicat de acoperire  |  Greutate proprie  |  Grinzi sustinere  |  Hale de productie  |  Hale industriale  |  Hale metalice  |  Hale productie  |  Inchirieri utilaje constructii  |  Inchirieri utilaje ridicat  |  Instalare aplicatii  |  Instalatii aer comprimat  |  Instalatii electrice civile  |  Instalatii electrice hale productie  |  Instalatii electrice industriale  |  Instalatii electrice locuinte  |  Instalatii electrice platforme industriale  |  Instalatii electrice proiectare  |  Instalatii iluminat  |  Instalatii iluminat hale industriale  |  Instalatii iluminat spatii comerciale  |  Instalatii industriale  |  Instalatii sanitare proiectare  |  Instalatii sanitare, proiectare si executie  |  Iscir instalatii ridicat  |  Lant senile  |  Legislatia in vigoare  |  Linii electrice  |  Lucrari de rezistenta  |  Lucrari foraj  |  Lucrari industriale  |  Lucrari instalatii electrice  |  Lucrari instalatii sanitare  |  Lucrari platforme  |  Lucrari si servicii  |  Lucrari terasamente  |  Lucrari zidarie  |  Luminatoare hale industriale  |  Macarale  |  Macarale constructii  |  Macarale maritime  |  Macarale pivotante  |  Macarale portal  |  Macarale senile  |  Masini paletizat  |  Masuratori gis  |  Modernizari constructii  |  Modificare instalatii gaz natural  |  Monitorizare interventii  |  Monitorizare obiective  |  Montaj luminatoare  |  Montaj sanitare  |  Montaj usi  |  Nave maritime  |  Nisip transport  |  Obtinerea autorizatiei de constructie  |  Obtinerea avizelor de functionare  |  Pachet servicii  |  Palane constructii  |  Palane electrice  |  Palane industriale  |  Panouri acoperisuri  |  Panouri electrice  |  Panouri fixe  |  Panouri mobile  |  Panouri usi  |  Parametrii de functionare  |  Pardoseli civile  |  Pardoseli depozite  |  Pardoseli hale industriale  |  Pardoseli industriale beton  |  Pereti cortina  |  Personal atestat  |  Piese schimb originale  |  Piese de schimb originale  |  Piese turnate  |  Platforme beton  |  Platforme cablu  |  Platforme depozite  |  Platforme ridicat  |  Platforme ridicat reparatii  |  Platforme speciale   |  Poduri rulante  |  Poduri rulante executie  |  Porti industriale  |  Porti metal  |  Productie serie mica  |  Produse industriale  |  Produse metalice  |  Proiectare acoperisuri  |  Proiectare blocuri locuinte  |  Proiectare constructii  |  Proiectare hale  |  Proiectare hale productie  |  Proiectare instalatii iluminat  |  Proiectare locuinte  |  Proiectare luminatoare  |  Proiectare platforme  |  Proiectare spatii comerciale  |  Proiecte constructii  |  Proiecte constructii civile  |  Proiecte europene  |  Proiecte industriale cheie  |  Proiecte la cheie  |  Reparatii utilaje  |  Revizie tehnica  |  Role design  |  Role industriale  |  Service echipamente calcul  |  Service echipamente ridicat  |  Service instalatii a/c  |  Service utilaje constructii  |  Service utilaje ridicat  |  Servicii personalizate  |  Servicii agrement  |  Servicii cercetare piata  |  Servicii de evaluare  |  Servicii de reparatii  |  Servicii industriale  |  Servicii iscir  |  Servicii personalizate  |  Showroom  |  Siguranta exploatare  |  Siguranta in utilizare  |  Sine cai rulare  |  Sine de trecere  |  Solutii domeniul it  |  Stivuitoare electrice  |  Stivuitoare semi electrice  |  Structura complet metalica  |  Structura metalica  |  Structuri perete  |  Structuri rezistenta  |  Structuri supraetajate  |  Temperatura de lucru  |  Temperatura necesara   |  Terasamente executie  |  Terenuri fara constructii  |  Tipizate  |  Tipizate speciale  |  Transport busteni  |  Transport deseuri  |  Transport deseuri menajere  |  Transport masini  |  Transport nisip  |  Transport pe cablu  |  Transport pietris  |  Transportul materialelor nucleare  |  Trepte metalice  |  Usi aplicatii  |  Usi clasice  |  Usi electrice  |  Utilaje constructii inchirieri  |  Utilaje constructii reparatii  |  Utilaje depozite  |  Utilaje inchirieri  |  Utilaje industriale  |  Utilaje industriale reparatii  |  Utilaje mecanice  |  Utilaje pentru constructii inchirieri  |  Utilaje productie constructii  |  Utilaje ridicat  |  Utilaje stivuit  |  Utilaje uz general  |  Verificare personal  |  Verificarea tehnica a instalatiilor   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.