Prolematex Prodcom - Producator ferestre si usi lemn stratificat, Bistrita Nasaud Afisari: 961
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie lemn Vizitatori: 587
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Grigore Pletosu , Nr.15A, Bistrita, judetul Bistrita Nasaud
-------------------------
Phone: Telefon
  0744573267 ; 0263230746
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@prolematex.ro
  site: www.prolematex.ro

 
Prolematex - detalii firma  
Detalii  video  

Prolematex este unul dintre cei mai importanti producatori de ferestre si usi din lemn din Transilvania. Suntem firma privata, cu capital autohton, specializata in productia de tamplarie din lemn stratificat, lemn masiv si PVC. PROLEMATEX are o experienta de peste 20 ani in acest domeniu, detine hale si spatii proprii de productie, depozitare si uscare a masei lemnoase. In prezent, colectivul firmei numara peste 20 de angajati.Certificarea managementului calitatii conform ISO 9001:2008 si agrementarea produselor in constructii fac parte din eforturile firmei noastre de a oferi clientilor produse si servicii de calitate, potrivite cerintelor si nevoilor acestora. Clientii firmei sunt reprezentati de institutii, firme de constructii si persoane private. Firma opereaza pe tot teritoriul Romaniei, in special in zona Transilvaniei, cat si in tari precum Franta, Grecia, Italia si Austria prin export de produse.

Agremente si certificari

Produsele Prolematex sunt potrivite pentru cladiri civile, industriale, comerciale si cladiri vechi de patrimoniu socio-cultural, fiind insotite de declaratie de conformitate CE care atesta acest lucru.

Certificat de management al calitatii ISO 9001:2008 – certificat nr. RO 3983/2008.Declaratii de conformitate CE pe baza rapoartelor de incercare nr. 329 si 330 din 02.05.2012 - Laboratorul IME - INCD URBAN INCERC.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video