Profal - Pardoseli industriale si tamplarie PVC, Bucuresti Afisari: 1006
Categorie: COMERT >> Covoare, mochete, linoleum, pardoseli Vizitatori: 504
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ciprian Porumbescu , Nr. 96, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0747066707 ; 0747066714
-------------------------
Web: Internet
  email: office@profalgroup.ro; mihai.enache@profalgroup.ro
  site: www.profal.ro

 
Tamplarie PVC Pentru Ferestre Si Usi  
Detalii  video  

Tamplarie PVC Pentru Ferestre Si Usi Cu Geam Termopan

Clientii nostri sunt atat societatile comerciale cat si persoanele fizice; in anii precedenti am montat acest tip de tamplarie in sute de locuinte in Timisoara precum si in localitatile limitrofe. Avem experţi în fiecare segment de activitate pe care il oferim, aceştia având pregătirea şi abilitatea de a vă furniza soluţii personalizate, venind permanent în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra, prezentându-vă intotdeauna cea mai bună ofertă.

Ferestre si Usi din PVC cu Geam Termopan

Aici la Profal, avem o bogata experienta in producerea, comercializarea si montarea ferestrelor si usilor din PVC cu geam termopan si tripan. Dupa aproximativ 14 ani de activitate, compania noastra a ajuns una deosebit de apreciata datorita profesionalismului cu care am raspuns exigentelor tot mai mari ale pietei.

Profal Group este o companie experimentata si dinamica, fiind formata din oameni inalt calificati cu vasta experienta in domeniul tamplariei PVC si al tamplariei din aluminiu. Am avut grija ca personalul din aceasta divizie a companiei sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale.

Ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare si colaboram indeaproape cu furnizori specializati in tehnologia tamplariei PVC. Va putem oferi masuratori si montaj de calitate, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune variante pentru caminul dumneavoastra , contactati-ne.

Detinem logistica, tehnologia si know-how-ul necesar implementarii oricarui tip de proiect, indiferent de anvergura sau complexitatea lui. Avem sediul in Timisoara si Bucuresti insa la nevoie ne deplasam oriunde in Romania pentru a monta usi si ferestre din PVC.

Profilele GARNET - Un Nou Standard In Tamplaria PVC

Prin utilizarea profilelor GARNET, PROFAL GROUP, a impus combinand tehnologia de varf inovativa cu un material de ultima generatie, un nou standard pentru ferestrele si usile din PVC. Profilul Garnet are adancimea constructiva de 70 mm, clasa A, design ultramodern. Constituie solutia ideala atat pentru arhitectura clasica / conservatoare cat si pentru cea futurista / vizionara.

Structura interioara a profilului este special creata pentru rezistenta sporita si izolatie optima, fiind cea mai potrivita alegere pentru casele pasive energetic.

Unul dintre cele mai importante criterii in alegerea corecta a sistemelor de ferestre il reprezinta izolarea fonica. O izolare acustica de pana la 40 de decibeli se poate realiza cu ajutorul profilelor Garnet 70. Prin urmare, profilele Garnet va ajuta sa creati un mediu  sanatos chiar si in cele mai zgomotoase locuri.

In ceea ce priveste aspectul estetic profilele Garnet va  ofera o serie de opțiuni pentru a va satisface toate asteptarile. Poti adauga valoare decorativa casei tale alegand din peste 21 de modele laminate de culoare diferita. Aceasta particularitate va ofera flexibilitate in alegerea culorii si modelului potrivit!

Profilele Garnet70 ofera o noua perspectiva atat din punct de vedere estetic cat si din punctul de vedere al tipului de izolare, aceste doua particularitati fac din ele alegerea ideala in amenajarea cladirilor moderne.

Avantajele Folosirii Tamplariei PVC Pentru Ferestre si Usi

Usile și ferestrele realizate din PVC au dobandit o enorma popularitate si datorita multiplelor proprietati pe care acestea le au. In timp ce ferestrele si usile din materialele clasice ofera si ele anumite proprietati, cele realizate din PVC au avantaje care le depasesc pe cele clasice din toate punctele de vedere.

  Reducerea Costurilor cu Energia   Reducerea Zgomotului Extern   Costuri Reduse de Intretinere   Sporesc Siguranta Locuintei   Durata Lunga de Viata

Ferestre si usile din PVC vin într-o varietate de stiluri și sunt disponibile intr-o gama variata de culori, acestea fiind disponibile in toate culorile din paletarul RAL.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video