Profal - Pardoseli industriale si tamplarie PVC, Bucuresti Afisari: 1007
Categorie: COMERT >> Covoare, mochete, linoleum, pardoseli Vizitatori: 505
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ciprian Porumbescu , Nr. 96, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0747066707 ; 0747066714
-------------------------
Web: Internet
  email: office@profalgroup.ro; mihai.enache@profalgroup.ro
  site: www.profal.ro

 
Tamplarie Clasica Din Aluminiu  
Detalii  video  

Tamplarie Din Aluminiu, Pereti Cortina Si Rulouri

Fie ca se doreste realizarea tamplariei din aluminiu pentru constructiile civile sau pentru constructiile industriale, Pofal Industry, prin profilul extrudat de aluminiu ETEM, reprezinta solutia ideala pentru asigurarea confortului termic, fonic si estetic al cladirii dumneavoastra.

Profilele ETEM , cu sau fara bariera termica, sunt folosite cu un deosebit succes de peste 40 de ani in peste 20 de tari din intreaga lume. Acestea sunt des recomandate de arhitecti si constructori doarece indeplinesc standarde de calitate rar intalnite la celelalte tipuri de profile existente pe piata.

Profilele ETEM pot fi vopsite in camp electrostatic in orice nuanta din paletarul RAL, profilele extrudate de aluminiu ETEM sunt solutia perfecta pentru orice tip de constructie, indiferent ca este vorba de un design clasic, modern sau unul avangardist, aceste profile se pot integra perfect in orice tip de arhitectura aleasa.

Necesita costuri de intretinere minime, sunt deosebit de durabile, izoleaza cladirile termic si fonic deosebit de bine, beneficiaza de o variata gama de culori, iar datorita acestor calitati impresionante, pe termen lung, sunt considerate o investitie profitabila

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video