Profal - Pardoseli industriale si tamplarie PVC, Bucuresti Afisari: 1007
Categorie: COMERT >> Covoare, mochete, linoleum, pardoseli Vizitatori: 505
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ciprian Porumbescu , Nr. 96, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0747066707 ; 0747066714
-------------------------
Web: Internet
  email: office@profalgroup.ro; mihai.enache@profalgroup.ro
  site: www.profal.ro

 
Pereti Cortina Pentru Fatade  
Detalii  video  

xista o singura solutie cand se doreste realizarea unei fatade ultramoderne pentru cladirea dumneavoastra: SISTEMELE DE PERETE CORTINA ETEM (E85 sau E90), rezultatul a peste 3 ani de cercetare asidua in acest domeniu, cu rezultate mecanice, decorative si economice impresionante.

Calitatea si siguranta produsului final sunt imbunatatite, timpul de instalare este redus, unicitatea designului este certa iar gama variata ofera libertate solutiilor arhitecturale, fiind proiectate cu meticulozitate pentru a raspunde cererilor complexe ale sistemelor arhitecturale contemporane.

Sistemul a fost proiectat dupa nevoile si cererile care sunt forme de proiect inregistrate. Unul din avantajele sistemului este instalarea fara schele, ceea ce il face independent fata de conditiile meteorologice. Deasemenea scurgerea apei pluviale si condensarea sunt controlate.

Profal Industry impreuna cu ETEM inoveaza mereu prin crearea a noi solutii in concordanta cu parametrii de eficienta energetica, de dezvoltare durabila si de imbunatatire a conditiilor de lucru. Pentru mai multe detalii, contactati-ne fara ezitare!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video