Ecorecycling Environment, Constructii civile si industriale - Popesti Leordeni / Ilfov Afisari: 182
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 491
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sfintii Apostoli, Nr.1, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0720338795; 0723695859
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@eco-construct.ro
  site: eco-construct.ro

 
Constructii Civile  
Detalii  video  

Constructii Civile la cele mai înalte standarde

Noi, cei de la Ecorecycling cautam întotdeauna sa oferim cele mai bune solutii, astfel încat sa fiti mai mult decât multumit de rezultatul final.

Construim orice tip de imobil, pe orice tip de structura. Cunoastem importanta materialelor de constructii si stim ce anume se preteaza cel mai bine în cazul fiecarei structuri. Arhitectura si rezistenta joaca un rol foarte important în ceea ce priveste cladirile si tocmai de aceea noi suntem la curent cu acest lucru. Betonul, metalul, zidaria sau lemnul sunt uneltele noastre de lucru. Noi stim sa le punem în valoare astfel încât rezultatul final sa fie cu adevarat o opera.

De ce sa ne alegi pe noi?

Profesionalismul si capacitatea noastra de adaptare ne permit sa obtinem rezultate remarcabile indiferent ca ne referim la case de locuit, constructii cu destinatie turistica, constructii birouri sau spatii pretabile activitatiilor comerciale.

În aceasta categorie sunt incluse, fara a se limita:

  • Lucrari de Constrcutii Integrale Generale

Solutii Personalizate

Oferim solutii personalizate pentru orice tip de constructii civile.

Garantie Contractuala

Oferim garantie contractuala pentru orice constructie civila realizata.

Certificare ISO

Ecorecycling Environment benefeciaza de sistem de management al calitatii si mediului.

Procesul

Nu în ultimul rând, când alegem sa ne implicam într-un proiect, va asiguram ca analizam cu grija detaliile ce tin de aspect sau durabilitate indiferent ca sunteti interesat de finisaje (tencuieli, placari ceramice, parchet, seminee, sisteme moderne de încalzire, pereti din gips-carton sau amenajari ale spatiilor de joaca), mansardari sau tratamante profesionale ale suprafetelor diverse termohidroizolare (antimucegai, impermeablizare, etc).

În plus, puteti fi siguri ca specialistii nostri folosesc doar materiale de calitate si au acces la cele mai actuale echipamente si utilaje profesionale.

Am dobândit experienta si profesionalismul în construirea unor proiecte care respecta cele mai înalte standarde.

Rolul constructiei în general urmareste crearea unui mediu artificial, cu conditii optime pentru satisfacearea utilizatorilor, fie ca se refera la constructii rezidentiale, construtii cu destinatie turistica, spatii comerciale sau de alta natura.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video