Prodent Clinic -clinica stomatologica-Bucuresti Afisari: 642
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 382
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Nordului, nr. 60,sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0720932294; 0737444488
-------------------------
Web: Internet
  email: office@prodentclinic.ro
  site: www.prodentclinic.ro

 
Albirea dintilor  
Detalii  video  

Albirea profesionala a dintilor este o procedura dentara care ofera rezultate optime de albire, intr-un timp foarte scurt. Disponibila sub supravegherea unui medic dentist, aceasta metoda de albire a dintilor a castigat foarta multa popularitate in ultimii ani, desi este considerata cel mai scump tratament de albire dentara. Albirea dintilor poate fi efectuata doar de catre un medic stomatolog calificat. Este ilegal ca orice altcineva sa ofere aceasta procedura, chiar daca este cosmetician sau medic in alt domeniu. Aceasta procedura stomatologica poate fi externa sau interna. Daca doriti albire externa, atunci gelul va fi plasat pe suprafetele exterioare ale dintilor, dar daca doriti o albire interna, atunci produsul in cauza va fi aplicat in interiorul dintelui. Tratamentul de albire profesionala externa este mult mai comuna, deoarece albirea interna necesita interventie in canalul dintelui.

Albirea profesionala externa a dintilor: Se utilizeaza, in general, metoda cu lampa, care realizeaza procesul de albire prin intermediul peroxidului de hidrogen sau al peroxidului de carbamida. Aceasta tehnica presupune aplicarea peroxidului pe suprafata externa a dintilor, dupa ce gingiile au fost protejate cu ajutorul unei bariere izolatoare. Lampa de albire (cu leduri) ajuta la accelerarea albirii dintilor, astfel ca, intreaga procedura nu dureaza mai mult de 45 de minute, oferind, totodata, rezultate de 3 ori mai satisfacatoare decat metodele normale de albire sau cele efectuate acasa.

Albirea profesionala interna a dintilor: Aceasta metoda este posibila doar daca ati avut sau vreti sa efectuati un tratament de canal. Acest lucru presupune inlocuirea vaselor de sange si a nervilor din interiorul dintelui cu o umplutura de cauciuc. Tratamentul se realizeaza prin gaurirea dintelui si aplicarea produsului de albire in gaura. Medicul dentist va sigila gaura dintelui cu o umplere temporara, lasand gelul de albire in interiorul dintelui. Dupa o saptamana in care pacientul a stat cu produsul de albire in dinte, el trebuie sa se intoarca la dentist pentru a scoate gelul si pentru ca dentistul sa-i definitiveze dintele cu o umplutura de culoare identica cu cea a dintelui.

Riscurile albirii dintilor: Ca orice alta procedura, exista cateva riscuri asociate cu albirea dintilor. Aceste riscuri difera de la individ la individ si trebuie relatate de catre medicul dentist inainte sa aplice tratamentul. Riscul cel mai frecvent este acela de slabire a smaltului dintilor, insa acest lucru se poate intampla doar daca procedura este facuta prea des sau daca medicul nu este calificat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video