Procesuality Consulting Group Afisari: 537
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 285
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Alexandru Vlahuta, nr. 10, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0732402722
-------------------------
Web: Internet
  email: office@procesual-consult.ro; director_pcg@yahoo.com
  site: www.procesual-consult.ro

 
Resurse umane  
Detalii  video  

Premise:

Consideram resursa umana a organizatiei un furnizor de cunostinte si competente pentru aceasta. Din aceste considerente putem spune ca achizitiile intr-o organizatie nu se refera numai la procurarea de materie prima (necesara procesului de productie), de resurse administrative, logistice, tehnologice, informationale sau energetice. Achizitiile intr-o organizatie se refera si la "procurarea" de resurse umane. Numai ca acest gen de "achizitie" este cunoscut si popularizat sub denumirea de recrutare. Asadar, recrutarea, in esenta, este tot un proces de achizitie, dar un proces care implica "achizitia" de resurse umane, resurse ce implica alte genuri de conditii, caracteristici si procese. In acest context, furnizorul de resurse umane pentru o organizatie este COMUNITATEA SOCIALA in mijlocul careia este inglobata functional organizatia.

Comunitatea sociala se refera atat la mediul privat (familie, anturaj), cat si la mediul public (educational, institutional etc.). Daca aceste medii sunt periclitate, virusate, atunci resursa umana este de o calitate precara, nesatisfacatoare. Prin urmare si consecintele asupra organizatiilor nu pot fi unele satisfacatoare si deci posibilitatile de dezvoltare ale organizatiilor sunt limitate de limitele resurselor umane care o definesc. Caci o organizatie functioneaza si se dezvolta numai prin prisma resurselor umane integrate functional in aceasta.

Daca resursele umane ce definesc organizatia sunt caracterizate de cunostinte si competente satisfacatoare, atunci organizatia isi genereaza conditiile dezvoltarii sale durabile. Dar daca resursele umane ce definesc organizatia NU sunt caracterizate de cunostinte si competente satisfacatoare, atunci organizatia isi genereaza conditiile stagnarii (plafonarii) sau chiar falimentul.

Aceste considerente ne determina sa afirmam si sa sustinem cu tarie ca resursa umana este deosebit de importanta pentru organizatie. Decidentii organizatiilor trebuie sa acorde o atentie deosebita si prioritara domeniului in acest context macrosocial al redefinirii conceptiei despre resursele umane si despre rolul strategic al acestora in cadrul organizatiei.

Ne-am fundamentat serviciile in domeniul resurselor umane plecand de la premisele prezentate anterior. Credem ca numai cu o astfel de viziune putem asigura beneficiarilor nostri serviciile in domeniul resurselor umane la cele mai ridicate standarde.

Servicii oferite:

  • furnizarea de buletine informative periodice privind piata muncii
  • studii de piata in domeniul resurselor umane
  • diagnoza organizationala de resurse umane
  • asistenta si consultanta privind recrutarea de resurse umane
  • recrutare de personal
  • evaluarea gradului de asumare si atribuire de roluri de catre personalul organizatiei
  • elaborarea si implementarea strategiilor de fidelizare a resurselor umane ale organizatiei

Impreuna putem face ca problemele dumneavoastra sa devina problemele noastre, iar solutiile noastre sa devina solutiile dumneavoastra!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video