Primart - Usi e interior, tamplarie PVC cu geam termoizolant, Timisoara Afisari: 1494
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 741
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Sagului, Nr. 72-78 (Turist, langa Banca Romaneasca), Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256215139; 0256215139
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@primart.ro; primart.romania@gmail.com
  site: www.primart.ro
  facebook: PrimartTimisoara/

 
Ferestre PVC Profil Rehau  
Detalii  video  

Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca renovati sau construiti, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe confortul locuintei si economisirea costurilor printr-o izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele din profilele REHAU reprezinta alegerea corecta.

Profile - REHAU, sunt realizate de firma REHAU AG+CO - Germania prin extrudare din granule de PVC.Firma Rehau are implementat sistemul ISO 9001, asupra calitatii si serviciilor sale. Profilele sistemului de ferestre REHAU corespund prescriptiilor de calitate si control RAL-GZ 716/1, sectiunea 1. Ele sunt asadar supuse asigurarii calitatii prin terta supraveghere prin Suddeutsche Kunststoffzentrum (SKZ) Wurzburg si poarta insemnul de calitate "gutgeisicherte KSF Profile" ("profile cu calitate asigurata") al RAL.Durabilitatea profilelor REHAU este de peste 25 ani, conform catalogului Rehau.

Durabile, valoroase si usor de intretinutFerestrele ar trebui sa va ofere placere mult timp si putina munca. De aceea ferestrele REHAU sunt produse de o calitate exceptionala. Ele isi pastreaza valoareain mod constant si datorita suprafetei remarcabile sunt in plus si usor de intretinut.Ferestrele REHAU sunt produse cu cea mai mare grija si exclusive din materiale de inalta calitate. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, usor de intretinut si contribuie permanent la mentinerea si cresterea valorii casei d-voastra.Datorita suprafetelor netede de o calitate remarcabila ferestrele REHAU se murdaresc mai greu si se pot curate repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o carpa moale.

Dumneavoastra alegetiFerestrele REHAU sunt diversificate nu numai ca forma ci si ca nuante. Pe langa clasicul alb, puteti alege din aproape intreaga paleta de culori RAL. Daca preferati un aspect de lemn structurat, atunci decorul nostru, deosebit de usor de intretinut, va va entuziasma cu siguranta. Datorita laminarii cu o folie speciala se obtine un aspect optic deosebit. Exista in permanenta pe stoc, o gama de 3 nuante "standard": mahon, stejar auriu, stejar inchis.

Experienta creeaza calitateREHAU dezvolta si produce sisteme de profile pentru ferestre, fatade si usi de peste 40 de ani, cu o gandire inovatoare, practica si o exogenta traditionala pentru o inalta calitate. In acest scop expertii REHAU folosesc si cunostintele pretioase din domeniul tehnicii instalatiilor si lucrarilor de adancime, in care firma REHAU, care opereaza pe plan mondial, este de asemenea active cu success de multi ani. Aceste sinergii si parteneriate stranse cu firme specializate in domeniul ferestrelor si numerosii sai colaboratori pregatiti in cadrul Academiei REHAU, au facut din REHAU producatorul cel mai important de sisteme de profile pentru ferestre, usi si fatade.

 

Profilele REHAU cu 3 camere de aer, au o adancime de executie de 60mm, suprafata neteda si inclinatii elegante de 15º, doua garnituri de etansare tin departe curentul de aer, praful si apa asigurand un climat placut de locuit. Izolatia termica asigurata de ferestrele REHAU cu 3 camere de aer este: U=1,6W/m²k, precum si o izolatie fonica pana la clasa de protectie fonica 4*.Conform principiului cu 3 camere de aer si cu o adancime de 60mm, REHAU ofera solutii pentru ferestre de o calitate sigura si convenabila din punct de vedere financiar.

Valoarea U: descrie transferal termic prin intermediul; unui element de constructie. Cu cat este mai mica valoarea U cu atat mai mica este pierderea de caldura.

Clasa de izolatie fonica 1, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 25 dBClasa de izolatie fonica 2, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 32 dBClasa de izolatie fonica 3, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 35 dBClasa de izolatie fonica 4, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 40 dBClasa de izolatie fonica 5, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 45 dB

* Nivelul fonic pe care il estompeaza fereastra

Profilele REHAU cu 5 camere de aer, asigura un climat placut locuintei, chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge. Pentru a oferi un character individual, canatul de fereastra poate fi obtinut in doua variante de design: elegant rotunjit sau clasic drept. Datorita adancimii constructive de 70mm precum si etansarii cu doua garniture, ferestrele REHAU cu 5 camere de aer tin la distanta frigul, curentul, praful si umezeala. In plus, cele cinci camere de aer actioneaza ca o bariera izolanta intre temperaturile exterioare joase si spatiiale interioare incalzite. Rezultatul este o valoare de termoizolatie extrem de mica U=1,3W/m²K, precum si o izolatie fonica pana la clasa de protectie fonica 5.

Valoarea U: descrie transferal termic prin intermediul; unui element de constructie. Cu cat este mai mica valoarea U cu atat mai mica este pierderea de caldura.

Clasa de izolatie fonica 1, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 25 dBClasa de izolatie fonica 2, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 32 dBClasa de izolatie fonica 3, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 35 dBClasa de izolatie fonica 4, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 40 dBClasa de izolatie fonica 5, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 45 dB

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video