Presidential Ballroom, Restaurant - Bucuresti Afisari: 944
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 468
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pipera, Nr. 48-50, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0756066713; 0758839395
-------------------------
Web: Internet
  email: office@presidential.ro
  site: www.presidential.ro

 
Presidential Ballroom  
Detalii  video  

  Centrul de Evenimente Presidential Ballroom  , situat in Bucuresti in zona rezidentiala  Pipera, cu o suprafata totala destinata organizarii evenimentelor de 1200 mp, beneficiaza de toate calitatile necesare desfasurarii unor astfel de activitati: o generoasa parcare privata, un spatiu ultrafunctional si o echipa de profesionisti.

Presidential Ballroom este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari de moda sau nunti.

Presidential Ballroom ofera pe langa locatia rafinata si festinul culinar intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic.

SALOANE PENTRU EVENIMENTUL PERFECT!

 

Un eveniment deosebit este întotdeauna definit prin stralucire, eleganta si bun gust. Nunta de vis, botezul copiilor, aniversarile în familie, petrecerile alaturi de prieteni sau colegi ramân clipe unice în viata fiecaruia. Pentru a te bucura din plin de aceste momente fericite am gândit pentru tine un cadru modern, elegant si rafinat pentru amintirile frumoase pe care vrei sa le pastrezi.Echipa de profesionisti care a dezvoltat proiectul American Ballroom îti pune la dispozitie un  cadru exclusivist, oferind o gama de servicii complete pentru evenimente de familie, sociale sau corporatiste.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video