Prelasti Rosealeco, Bucuresti - Sisteme de hidroizolatii Afisari: 205
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Izolatii hidrofuge, condens, igrasie Vizitatori: 555
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Ion Mihalache, Nr.42-52, bl. 35, sc. E. et. I, ap. 156, sector 1I., Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0316300227; 0260661511
-------------------------
Web: Internet
  email: office@prelasti.ro
  site: www.prelasti.ro

 
Procedeul de lucru  
Detalii  video  

Etapa întîia:

Dupa analiza proiectului constructiei existente sau care urmeaza a se executa specialistul în hidroizolatii efectuează măsurători exacte şi poze digitale la faţa locului

 

 

Etapa a doua:

Elaborare soluţie tehnică şi proiect de prelată 

 

 

Etapa a treia:

Preconfecţionare prelate hidroizolante

Îmbinarea prin vulcanizare facilitează interpătrunderea moleculelor aparţinând materialelor suprapuse realizând piesa de cauciuc dintr- o singura bucată care se numeşte prelată elastică omogenă. Cultura siguranţei Prelasti se bazează pe calitatea materialului de bază si pe siguranţa îmbinării prin vulcanizare. Concluzie: îmbinarea prelatei de cauciuc nu se face prin lipire, ea se realizează prin vulcanizare (secţiune prin cele două îmbinări).

 

Precizare: benzile de cauciuc sistem Prelasti având lăţime de 170 cm se suprapun reciproc cuprinzând 30 mm. Între porţiunile suprapuse de material se asează banda de cauciuc brut după care se trece la vulcanizarea efectivă cu instalaţia automată având fălcile încălzite la temperatura de 200 °C acţionând cu presiunea de 6 bari timp de 60 de secunde peste zona de îmbinare.

 

Etapa a patra:

 

Prelata gata prefabricată se întinde pe acoperiş terasă, trecând- o peste supraînălţări (coşul de ventilaţie, coşul de fum, piesă aerisire, luminatoare, etc.).

 

Etapa a cincea:

După o fixare prealabilă a prelatei de acoperiş se trece la rezolvarea detaliilor tehnice aferente unei hidroizolaţii sănătoase şi sigure (la burlane, noduri, atice, etc.).

 

 

 Produse sistem

 

Sisteme de acoperire(sistemul izolaţie siguranţă durabilă utilizabil pentru orice înclinare, inclusiv panta 0%)

 

Metode de fixare

Fixarea prin lipire se face cu adeziv de întărire lentă, reprezintă structură uşoară şi se recomandă atât pentru renovări cât şi pentru clădiri noi.

 

 Fixarea prin lestare se recomandă structurilor grele (beton armat), prelata necesitându-se lipire perimetrală. Lestarea efectivă se face cu sort sau dale de beton. Metodă de instalare rapidă.

 

 Acoperişul grădina pe casă asigură izolare acustică şi prin estetica naturală proprie facilitează microclimatului plăcere autentică.  Prelata  este rezistentă la rădăcini.

 

 Fixare prin ancorare mecanică este recomandată clădirilor cu structură metalică şi renovărilor. Fixarea mecanică prin ancorare sistem Centrix reprezintă soluţie fiabilă şi sigură pentru hidroprotecţia clădirilor şi altor lucrări inginereşti.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video