Pool Control, Oradea - Piscine din polipropilena si beton armat Afisari: 1062
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 580
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sportului, Nr. 22, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0721300494; 0259457328
-------------------------
Web: Internet
  email: office@poolcontrol.ro
  site: www.poolcontrol.ro

 
Piscine din polipropilena  
Detalii  video  

Piscinele din polipropilenă se construiesc în cele mai diverse forme şi dimensiuni .Ele sunt executate prin sudură din plăci de polipropilenă de înaltă calitate cu grosimea de 6 mm de culoarea albastră şi stabilizată faţă de acţiunea razelor ultraviolete.Piscinele cu lungimea de până la 8 m şi cu lăţimea de până la 3 m se execută în atelierele societăţii noastre şi se transportă oriunde în ţară. Cele care depăşesc aceste dimensiuni, se construiesc la faţa locului, în săpătura deja pregătită pentru piscină.

Se execută doua tipuri de piscine:

  • – piscine cu realizarea recirculării apei prin skimmere
  • – piscine cu luciu de apă ale caror sistem este controlat prin rigola perimetrală (prea plin).

Piscinele ale caror sistem este controlat prin “skimmer”, care este un dispozitiv cu un orificiu de 25 cm x 15cm, plasat in peretele piscinei pentru colectarea apei din bazin. Prin acest orificiu apa este aspirată de pompa de recirculare şi condusă la filtrul cu nisip cuartos, apoi revarsata in piscina prin intermediul duzelor de recirculare instalate in peretii piscinei , vizavi de skimmer.

Numărul skimmerelor si al diuzelor se calculeaza în funcţie de dimensiunea şi forma piscinei.Skimmerele se montează, întotdeauna astfel încât nivelul apei în bazin să fie aproximativ la jumătatea orificiului (gurii) skimmerului, în acest fel fiind stabilită şi adâncimea piscinei. Nivelul apei în piscinele cu skimmere este în general cu 10 – 15 cm mai mic decât adâncimea efectivă a bazinului.

Piscinele ale caror sistem este controlat prin “rigolă perimetrală” necesita pe langa caminul de instalatii, si un bazin de compensare.

In acest caz apa de la suprafaţa piscinei, este colectata si deversată prin rigola perimetrala în bazinul de compensarea, volumul careia trebuie sa aiba minim 7% din volumul piscinei.

Din bazinul de compensare apa va fi aspirata de pompa de recirculare si condusa in filtru de nisip, apoi revarsata inapoi in piscina prin intermediul duzelor de recirculare instalate la baza piscinei.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video