Smart Instalatii, Bucuresti - Montaj si reparatii centrale termice Afisari: 760
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 326
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Alunisului, nr. 45, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730373737
-------------------------
Web: Internet
  email: office@smart-instalatii.ro
  site: www.smart-instalatii.ro

 
Montaj Calorifere  
Detalii  video  

Alegerea si montajul caloriferelor presupune inainte cunoasterea avantajelor si dezavantajelor fiecarui tip de calorifer in parte.

Caloriferele se impart in trei categorii: calorifere de fonta, calorifere de aluminiu sau calorifere de otel.

MONTAJ CALORIFERE FONTA

Dupa cum se stie un caloriferul din fonta are o durata de viata foarte mare (pana la 30 de ani) asigura o suprafata mare de schimb de caldura fiind rezistent la coroziuni si lovituri accidentale. In schimb aspectul estetic lasa de dorit venind din fabrica cu un strat de grund, necesitand vopsire.

MONTAJ CALORIFERELE ALUMINIU

Acest tip de calorifere au un aspect estetic placut, durata de viata destul de mare, sunt usoare si alcatuite din elementi fiind accesibile oricarei incaperi.

MONTAJ CALORIFERE OTEL

Caloriferele de otel sunt cele mai folosite calorifere, la ora actuala. Se folosesc pentru toate tipurile de cladiri: birouri, apartamente, sali de sport, etc., fiind foarte usor de montat, cu un aspect placut oferind eficienta ridicata la caldura.

Ca si sfaturi de montaj calorifere recomandam ca robinetii de tur si retur sa fie pozitionati pe diagonala (pentru a permite circuitul apei pe toata suprafata caloriferului).

Si acum firma noastra cu ce va poate ajuta ?

Smart Montaj impreuna cu echipele de instalatori calificati va pune la dispozitie servicii de montaj calorifere fonta, aluminiu, otel, spalarea acestora, desfundarea si intretinerea lor, avand grija sa tinem cont de bugetul dvs. oferind preturi avantajoase

Mentionati ca ne contactati de pe smart.instalatii.ro si veti beneficia de o oferta speciala pentru lucrarile de care aveti nevoie!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video