Piscine Laghetto East - Constructii piscine si saune , Bucuresti Afisari: 1633
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 836
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Drumul Osiei, Nr.53-55,Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214934078 ; 0214934079
-------------------------
Web: Internet
  email: info@piscinelaghetto.com.ro
  site: www.piscine-laghetto.ro

 
Despre Piscine Laghetto East  
Detalii  video  

Wellness Laghetto, este o companie italiana multinationala, care activeaza in domeniul piscinelor si centrelor wellness de la inceputul anilor 1970 si este renumita in intreaga lume ca o companie lider in domeniu. De asemenea detine brevete pentru importante inovatii de pe piata.

Piscine Laghetto a ajuns , în 40 de ani de activitate, la o experient­a specifica în domeniul consultant­ei, proiectarii si realizarii structurilor pentru wellness (piscine, Spa, Terme, centre de relaxare si beauty farm), cu o conotat­ie foarte puternica legata de design-ul si stilul italian, realizând proiecte care au ca scop trairea experien­telor emot­ionale si senzoriale memorabile si extraordinare. Apa ca element magic, poate reda armonia dintre om si mediul inconjurator, dintre suflet si trup, acesta fiind secretul centrelor wellness LAGHETTO.

Datorită celor trei sucursale si a unei dense si bine ramificate reÈ›ele de  distribuitori exclusivi È™i centre autorizate de servicii, Grupul Laghetto este acum o putere pe piaÈ›a mondială a piscinelor, în măsură să distribuie produsele marca Laghetto, în toate cele 5 continente.

 

Agrisilos Srl este compania proprietara a marcii Piscine Laghetto. Operand inca de la începutul anilor '70 în domeniul piscinelor atat ingropate cat È™i supraterane,  este cunoscut în întreaga lume, ca un adevarat lider pe piata si cu adevarat deschizator de drumuri, proprietar al unora dintre cele mai importante brevete si inovatii în domeniu. Initierea de noi proiecte întotdeauna apreciate de către public au marcat de-a lungul timpului spiritul de dezvoltare al companiei, de la infiintare si pana in zilele noastre.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video