Pinum Doors & Windows - Comercializare usi, ferestre si parchet, Bucuresti Afisari: 6344
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 2296
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pipera, Nr. 48, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212333431; 0212333430
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pinum.ro
  site: www.pinum.ro

 
Pinum Doors & Windows - detalii firma  
Detalii  video  

În România, calitatea si stilul produselor Nusco pot fi gasite sub semnatura Pinum de 25 de ani.

Firma noastra produce în România si în Italia o gama variata de usi si ferestre: usi de interior, usi de intrare, usi metalice, usi blindate, usi rezistente la foc, ferestre din lemn, lemn cu aluminiu, aluminiu dar si PVC. De asemenea exista colaborari cu producatori cunoscuti de parchet stratificat.Pinum a cunoscut o dezvoltare continua atât din punct de vedere al capacitatilor de productie cât si a segmentului de piata caruia i se adreseaza.Astazi, Pinum Doors & Windows, parte importanta a Grupului Nusco, înseamna cea mai mare capacitate productiva de usi din România, înseamna garantul calitatii produselor livrate si serviciilor prestate, înseamna profesionalismul specialistilor care împreuna pun în miscare acest ansamblu.

Scurt istoric

Colaborarea dintre fabrica de mobila din Pipera si compania Nusco Porte a inceput inca din anul 1981.

Presedintele grupului Nusco, domnul Mario Nusco a inceput sa colaboreze cu fabrica din Pipera, aducand pentru inceput masini si tehnologie din Italia pentru realizarea usilor cu design italian.

În 1992, domnul Mario Nusco a înfiintat Pinum Productie, companie care s-a ocupat cu productia de usi pentru pietele din Italia si România.

În 2002, Pinum Productie a preluat integral unitatea de productie Pipera S.A.

În prezent, Pinum are showroom-uri în Bucuresti, dar si 25 de showroom-uri ale distribuitorilor cu care colaboreaza în toata tara. Anul acesta, odata cu aniversarea celor 25 de ani de activitate, Pinum a inaugurat cel mai mare showroom de usi, ferestre si parchet din Europa de Est, în care se gasesc si produse de lux. Showroom-urile Pinum din Bucuresti sunt situate în Sos. Pipera si în apropierea mall-ului Afi Palace Cotroceni.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video