Simus Trading Photosetup - Aparate foto , obiective foto video , accesorii aparate foto , accesorii camere video - Bucuresti Afisari: 847
Categorie: COMERT >> Audio - Video Vizitatori: 426
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Uranus, Nr.98, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314256991; 0214116530; 0214116588
-------------------------
Web: Internet
  email: office@photosetup.ro; luiza@photosetup.ro
  site: www.photosetup.ro

 
Aparate foto compacte Pret: 3.722,49 RON
Detalii  video  

Sigma DP3 Quattro cu obiectiv fix 50mm/2.8 Aparat foto compact

Sigma DP3 Quattro este un aparat foto deosebit,  datorita tehnologiei integrate si a design-ului minimalist-futurist.

Dotat cu un obiectiv de 50mm/f2.8, acest aparat are senzorul de imagine inovator Foveon X3 cu o rezolutie de 33 megapixeli si procesor TRUE III, oferind astfel rezultate deosebite pana la cel mai mic detaliu.

Pixelii senzorului sunt pozitionati in trei straturi: rosu, verde si albastru, lucru care duce la o imagine mult mai clara si o mai buna gradatie a culorilor.

Senzorul FOVEON este unic prin calitatile oferite imaginilor, fiind similare imaginilor realizate pe film, care cuprinde in straturi multiple, toata informatia pe care o transmite lumina prin captura pe senzor.Alaturi de tehnologia de procesare a imaginii, oferita de Sigma,

senzorul are o rezolutie incredibila, o gradatie precisa, culori vii si un aspect incredibil de real al imaginilor, cu o senzatie de 3D.

Pentru noua seria dp Quattro, Sigma a regandit si reorganizat intregul sistem al camerei, de la senzor, motor, obiectiv si body. Sigma a pastrat forma minimalista a body-ului, iar senzorul FOVEON cu mult imbunatatit fata de versiunea anterioara, ofera culori bogate, vii, pline (saturate), cum niciun alt senzor nu a oferit pana acum.

Noua generatie a seriei dp, intruchipeaza filisofia companiei Sigma de a produce camere care creeaza opere de arta.

Sintetizand cel mai inalt nivel de performanta, aceasta noua serie, uneste expresia atrtistica alaturi de exerientele cotidiene, asa cum nicio alta camera o poate face.

Pentru o optimizare perfecta cu senzorul performant, in vederea obtinerii de imagini de inalta calitate, obiectivul este fix (neinterschimbabil) - 50mm/f2.8. Cu fiecare element optimizat pentru performanta obiectivului si a senzorului, aceasta camera este pur si simplu, invingatoare.Pentru a oferi culori senzationale si detalii bogate, Sigma a regandit si optimizat fiecare element al camerei, incluzand senzorul de mare definitie, performantele obiectivului precum si fiecare element implicat in modul de functionare a camerei.

Neschimbat de generatii, la aceasta serie dp, a ramas focala fixa a obiectivului ce insoteste camera, care a fost selectata ca si optim pentru a oferi cel mai inalt nivel de calitate posibil, al imaginilor.

Seria dp este capabila sa proceseze un volum mare de informatie, la un nivel similar cu cel al unui DSLR high-end, si totul intr-o forma simplista, o greutate redusa si un body compact, are ofera imagini incredibile de cea mai inalta calitate.

Design-ul minimalist si materialele de foarte buna calitate din care este fabricat body-ul, fac din acest aparat foto un produs extraordinar, un produs elitist dedicat fotografilor pretentiosi si foarte rigurosi in privinta calitatii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video