Servicii P.R.A.M. Bucuresti - Servicii-Pram.ro Afisari: 2630
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 1245
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Doamna Ghica , Nr.30 Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744437595 ; 0766350975; 0243233077
-------------------------
Web: Internet
  email: office@servicii-pram.ro
  site: www.servicii-pram.ro

 
Periodicitate verificari PRAM  
Detalii  video  

Frecventa verificarilor PRAM

Verificari PRAM periodicitate reprezinta in general periodicitatea verificarilor care este de 12 sau 6 luni. Recomadam sa faceti verificarea PRAM completa (priza de pamant, tablou electric, prize si utilaje) o data pe an – 12 luni.

Pentru a tine sub control evolutia unei prize de pamant si pentru a cunoaste valoarea exacta a acesteia trebuie efectuate masuratori pram o data la 6 luni(iarna si vara) pentru ca atunci avem sol inghetat, sol uscat si sol umed. Valoarea rezistentei de dispersie nu este constanta datorita coroziunii (rugina) , a factorilor de sol dar si a exploatarii prizei de pamant (traznet, utilizare gresita ca nul de lucru etc).

Dat fiind ca rezistivitatea solului nu este omogena , iar distanta intre electrozii de test este aleasa experimental se recomanda ca valoarea calculata sa fie media aritmetica intre 3 (trei) la distante diferite ale electrozilor. Metoda de test a celor 3 sau 4 electrozi cu deschidere de piesa de separatie (eclisa impamantare) este cea mai exacta.

Continuitatea racordurilor de la priza de pamant catre diversi consumatori : prize 230V, tablouri electrice, consumatori, prelungitoare etc este limitata la 1 an conform cap.8 tabel din normativul I7/2011.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video