Servicii P.R.A.M. Bucuresti - Servicii-Pram.ro Afisari: 2629
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 1244
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Doamna Ghica , Nr.30 Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744437595 ; 0766350975; 0243233077
-------------------------
Web: Internet
  email: office@servicii-pram.ro
  site: www.servicii-pram.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Suntem o firma de instalatii electrice, specializata in domeniul electrosecuritatii cu o experienta de peste 25 ani grupul nostru fiind infiintat inca din 1994.

Suntem autorizati ANRE , recunoscuti  ENEL si certificati ISO 9001. Avem capital 100% ramanesc. Avem ingineri si electricieni autorizati ANRE, diriginti de santier instalatii electrice , personal bine pregatit si care este in permanenta informat cu privire la masuratorile PRAM.

Avem diversi parteneri: societati specifice SSM-SU, Asigurari etc.   Servicii PRAM doreste sa ofere clientilor proprii informatii de buna calitate despre produsele si serviciile noastre.

Numarul mare de clienti, peste 10000 cu care ne mandrim de la infiintare si pana in prezent, ne determina sa ne imbunatatim serviciile continuu astel incat sa furnizam servicii de cea mai inalta calitate. Un obiectiv principal al nostru este asigurarea calitatii la preturi cat mai accesibile. Raportul calitate/pret sa fie unul maxim iar clientii sa fie multumiti de lucrarile executate.

Detinem toate capacitatile necesare pentru realizarea de inspectii, masuratori, verificari  si incercari de instalatii electrice si echipamente de joasa tensiune.

Disponibilitatea este asigurata 14H/zi inclusiv la sfarsitul saptamanii.

Avem in dotare echipamente de inalta performanta si scule profesionale necesare desfasurarii activitatilor specifice pentru rapoartele de incercari pram.

Societatea noastra investeste continuu in dotari, infrastructura si logistica dar si in training-uri de specialitate pentru perfectionarea si implementarea noutatilor in domeniul instalatiilor electrice.

Obiectul nostru de activitate il reprezinta activitatea de proiectare, executie si service in domeniul instalatiilor electrice. Cod caen 4321 – Lucrari de instalatii electrice.  Servicii PRAM este un integrator de servicii in domeniul electric, oferind clientilor sai toate etapele necesare: conceptie, implementare, exploatare – mentenanta. Servicii PRAM face parte din grupul ELS VERIFICARE PRAM .

Va rugam sa contactati Servicii PRAM, pentru verificari si masuratori ale instalatiei electrice. In acest fel va asigurati nivelul necesar pentru protectia personalului dar si a imobilelor impotriva incendiilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video