Marius Serban - Electrician autorizat, Bucuresti Afisari: 687
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 360
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Giurgiului, Nr. 260, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766241681; 0727740877
-------------------------
Web: Internet
  email: maryus_73@yahoo.com
  site: www.electricieni-autorizati.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Electrician autorizat din Bucuresti, Marius Serban si partenerii sai electricieni autorizati , atestati de catre ANRE, detinatori de legitimatii eliberate de catre aceasta institutie, in urma sustinerii si promovarii examenului de autorizare al electricienilor, va ofera o gama variata de lucrari si servicii electrice, cum ar fi: interventii de urgenta asupra instalatiilor electrice ale abonatilor ENEL, in caz de defectiune sau deranjament electric, montajul aparaturii electrice: tablouri electrice automate, suplimentar se pot adauga protectii impotriva supratensiunilor electrice sau electrocutarii, executii de instalatii electrice, montajul de prize, corpuri de iluminat, circuite suplimentare, verificarea instalatiei electrice pentru o functionare optima si foarte sigura in exploatare.

Zonele unde imi desfasor activitatea electrica sunt cele 6 sectoare din orasul Bucuresti si numai in cazuri exceptionale, care necesita interventii de urgenta electrica pot interveni si in zonele limitrofe Bucurestiului.

Contractul de furnizare al energiei electrice trebuie respectat de ambele parti: furnizorul de electricitate si consumatorul final, adica abonatul ENEL. Energiaelectrica necesara pentru consumul casnic, va fi utilizata pentru iluminat si pentru alimentarea receptoarelor electrice si nu in alte scopuri industriale. Distribuitorul isi rezerva dreptul pe cai legale sa intervina cand contractul de furnizare este incalcat.

Va sfatuiesc, ca in cazul unor probleme de natura electrica sau la realizarea unor lucrari ce pot fi considerate simple, sa apelati numai la personal calificat si autorizat, pentru a evita producerea de accidentari prin electrocutare, avarierea instalatiei electrice sau producerea de incendii ce iau nastere de la scurtcircuitele si improvizatiile electrice!

Un rol foarte important, pentru ca o instalatie electrica sa fie sigura in utilizare, este ca aparatajul din care este formata aceasta, cum ar fi: conductoarele, panourile electrice, dozele de conexiuni, sigurantele electrice, intrerupatoarele, prizele electrice, sa fie de calitate, pentru ca fiecare element component al instalatiei electrice joaca un rol esential in ceea ce priveste siguranta caminului si protectia persoanelor. In practica acestei meserii , am fost solicitat la diverse defectiuni ale instalatiei electrice, unde am constatat ca a fost folosit un aparataj electric contrafacut, care a contribuit la amploarea defectului propriuzis.

Echipamentul electric de baza al unei instalatii electrice de utilizare, care reprezinta protectia fundamentala a instalatiei electrice este tabloul electric de sigurante, in care sunt montate protectiile la scurtcircuit sau supratensiune, diferentiala de curent rezidual, iar acesta trebuie revizuit periodic numai de catre personal autorizat in domeniul electric.

 

Numarul de telefon - 0766 241 681 sau 0727 740 877, va sta la dispozitie pentru orice problema sau urgenta electrica si executare de diverse lucrari electrice la domiciliu, persoana de contact - Marius Serban electrician autorizat, prezent pentru nevoile dumneavoastra.

 

Sunt recomandat si apreciat in aceasta meserie de foarte multi clienti, pe care i-am servit in timp util de la solicitare, datele mele personale, alaturi de fotografie, se regasesc la pagina contact, astfel dumneavoastra in calitate de client, veti afla datele electricianului solicitat, evitand unele neplaceri cauzate de mediul online, unde majoritatea pretind ca sunt electricieni autorizati.

Solicitarea legitimatiei ar trebui sa fie o regula!

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video