Perspective Group Afisari: 402
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Oficii forta de munca, plasare de personal Vizitatori: 188
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Titus, nr 23, sectroul 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 211 93 22; 0212119324; 021 211 93 26
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.perspectivegroup.ro


 
Recrutare si Executive Search  
Detalii  video

Oferim servicii de Recrutare si Executive Search:

Identificam candidatii potriviti prin analiza bazei de date, head-hunting, networking, promovare pe Internet si pe website-ul nostru precum si publicitate in reviste si ziare daca este necesar.

• Dupa desfasurarea procesului de recrutare pregatim o lista scurta in cel mai scurt timp posibil (depinde de complexitatea proiectului), cu 3-5 persoane care corespund profilului dorit. Oferim o garantie solida pentru persoana selectata.

Totodata oferim clientilor servicii aditionale precum evaluari psihometrice, evaluarea abilitatilor sau testarea cunostintelor specifice domeniului. Procesul de recrutare si executive search include Evaluarea Thomas pentru fiecare candidat prezentat in short-list.

Pentru a evalua cunostintele de limbi straine echipa noastra include personal care vorbeste mai multe limbi straine pentru a putea oferi servicii flexibile (Engleza, Franceza, Italiana, Germana si Spaniola).

Abordarea noastra este de a cladi parteneriate durabile; din acest motiv tratam fiecare proiect personalizat si ne adaptam usor schimbarilor.

Procesul de recrutare trebuie sa fie rapid: vom analiza postul si vom alcatui in colaborare cu dvs. profilul candidatului ideal; vom identifica, evalua, selecta, recruta si plasa candidatii care corespund cerintelor.

Candidatii selectati vor fi intervievati de un Consultant de la Perspective care va pregati si rapoartele individuale pentru cei care indeplinesc cerintele postului, dupa care se va trimite lista scurta finala clientului.

Consultantul va stabili ziua, locatia si ora potrivite intalnirii intre client/candidat si va tine in permanenta legatura cu ambele parti pentru a da si primi feedback si pentru a stabili pasii urmatori.

Se vor verifica referintele candidatilor.

Va vom asista in luarea deciziei finale si in agrearea conditiilor de angajare cu fiecare candidat.

Percem o suma fixa (nu procent din salariu) care se stabileste in functie de complexitatea proiectului, volum, specializarile dorite si care se agreeaza inainte de inceperea recrutarii.

Am plasat cu succes candidati in toate domeniile de activitate incluzand printre acestea: Constructii & Arhitectura, Productie, Marketing & Advertising, Marketing Research, Inginerie, Vanzari, Finante, Contabilitate, Retail, Secretariat si Administrativ, Servicii, IT & C, Transport/ Logistica, Turism, Farmaceutic, HR, Juridic, etc.

Executive (direct) Search/Head-hunting se face cand este necesar. Aceasta abordare ne da posibilitatea de a identifica candidati cu experienta si abilitati deosebite, care nu raspund anunturilor de recrutare. Proiectele de acest tip sunt realizate de un Consultant Senior.

Cautarea si gasirea persoanei potrivite pentru o pozitie de management in echipa dvs. este o misiune delicata si cruciala pentru succesul companiei.

Candidatul ideal trebuie sa inteleaga foarte bine afacerea, sa aiba combinatia potrivita de cunostinte si experienta si nu in ultimul rand sa fie in acord cu strategia, cultura si valorile companiei.

Abordarea noastra este de a oferi consultanta pentru fiecare proiect, pentru a evalua complexitatea proiectului, strategia de viitor a companiei si a stabili pasii necesari. Consultantul va oferi imput obiectiv si suport pe parcursul intregului proces.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video