Pensiunea Brigitta Praid Afisari: 1129
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agroturism Vizitatori: 518
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sar, Nr.24, Praid, judetul Harghita
-------------------------
Phone: Telefon
  0740055530 ; 0266240215
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.praid-cazare-pensiuni.ro


 
Sovata  
Detalii  video

Sovata este renumit in toata Europa, avand singurul lac helioterm. Acesta se numeste Lacul Ursu.

   Lacul atrage foarte multi turisti, care se pot caza la hoteluri de 2,3 si 4 stele, vile, pensiuni, sau la particulari. Sovata mai are 4 lacuri sarate, dar mai putin cunoscute. Doar la 5 km de Sovata se afla comuna Praid (in judetul Harghita) la randul ei renumit dupa mina de sare.

   Concomitent cu noile constructii, baza  existentă a fost modernizata si extinsa (vilele, pensiunile, bazele de tratament, strandurile etc.).Cele peste 4000 de locuri de cazare de care dispune in prezent statiunea (cca 1250 in hoteluri, peste 2 400 in vile şi cca 350 in pensiuni) gazduesc anual peste 85 000 de turisti, iar cele trei baze de tratament (Sovata, Lacul Negru şi Lacul Ursu) permit unui numar de cca 35 000 persoane sa beneficieze de cura balneara in statiune.

    Au fost create conditii, pentru ca oaspetii statiunii sa-si petreaca timpul disponibil intr-un mod cit mai util şi placut. Hotelurile dispun de televizoare, iar curantii si cei veniti la odihna pot inchiria prin receptiile unitatilor de cazare diferite jocuri (rummy, table, sah etc.).    

    Majoritatea restaurantelor dispun seara de programe cu orchestre si solisti vocali, sunt dotate cu ringuri de dans, iar la restaurantul "Intim" functioneaza o discoteca.  Amatorii de sport au la dispozitie terenuri de handbal, volei, tenis şi calarie, iar iarna pantele din jur ofera conditii propice pentru schi si sanius

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video