Tremix - Scari de interior si de exterior, scari pentru spatii reduse, Buzau Afisari: 1736
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Scari, balustrade Vizitatori: 736
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Episcopiei, Nr.4, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0743091933; 0338819199
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@scarimoderne.ro
  site: scarimoderne.ro

 
Tremix - Detalii firma  
Detalii  video  

Va doriti o scara personalizata care sa intregeasca aspectul interior al casei dvs?Acum, mai mult ca niciodata, experienta noastra ne permite sa fim mai aproape de dorintele dvs si sa va propunem solutii estetice, performante si inovatoare.Portofoliul firmei cuprinde scari de interior, scari de exterior, scari moderne, scari traditionale din lemn, scari pe structura metalica, scari spirala, scari pentru spatii reduse, trepte, panouri pentru paliere, balustri, suporti de mana curenta, suporti de fixare a balustrilor pe suprafete dure.Esentele de lemn folosite sunt brad, fag, stejar precum si multiplex placaj de fag. Scarile se livreaza in kit cu instructiuni de montaj sau la cerere cu executarea montajului de catre profesionisti. Se monteaza usor si rezolva situatiile dificile cand nu sunt solutii pentru scari din beton. Scopul nostru este de a transforma scara dintr-un simplu accesoriu de urcat si coborat in principalul punct de atractie dintr-o locuinta.

Designul scarilor imbina esteticul cu practicul astfel incat scara sa devina si un element de decor in spatiul de amplasare, pe langa rolul practic oferit de acesta.Scarile pe care le comercializam nu necesita o intretinere deosebita, ci doar o curatare periodica cu produse pentru lemn, in functie de traficul la care sunt supuse.Tremix este alaturi de dvs in proiectele de amenajare interioara, fie acestea de mai mare sau de mai mica anvergura, indiferent de buget.Va invitam sa vizitati (sa rasfoiti) paginile site-ului nostru si sa solicitati suport suplimentar chiar, sa va faceti "plinul" de idei noi pentru amenajarea caminului dvs.Cu noi veti descoperi o paleta diversificata de scari care vor da contur si un aer nou interiorului casei in care locuiti.

Visati, alegeti si transformati proiectele de viitor in realitate, fiindca alaturi de noi aveti tot ce va trebuie la indemana.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video