Novostil Trans - Transport marfuri generale si tractari nonstop autoturisme, Cisnadie / Sibiu Afisari: 586
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 353
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Tesatorilor, Nr..43, Cisnadie, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0745895081
-------------------------
Web: Internet
  email: office@novostiltrans.ro
  site: novostiltrans.ro
  facebook: novostiltrans.scnovostilsrl

 
Novostil Trans - detalii firma  
Detalii  video  

Sfera de activitate a companiei include atat transportul national / international de marfuri generale, cat si serviciul de tractari si transport autoturismelor noi, second hand sau avariate pe teritoriul tarii si/sau statele UE.Tipurile de servicii mai sus mentionate se vor face cu autovehicule proprii din dotare sau cu ajutorul colaboratoriilor nostri cu care avem incheiate contracte de prestari servicii, autovehiculele fiind mereu pregatite pentru a raspunde cerintelor dvs.

SERVICII OFERITE- tractari nonstop autoturisme, autoturisme teren, autoutilitare in Sibiu si exterior - national si international in UE.- transport marfuri generale in Sibiu si exterior - national si international in UE.NOVOSTIL TRANS * * * * 0745 89 50 81

Orice calatorie cat de lunga incepe cu un pas... fa acel pas spre noi!UN NOU STIL DE TRANSPORT* SIGURANTA* PROMPTITUDINE* PROFESIONALISM* SATISFACTIA DEPLINA A CLIENTILORNoi va oferim solutii complete de transport in regim exclusiv sau la grupaj. Microbuze de transport rapid, camionete, camioane de tonaj si volum raspunzand in fata cererilor clientilor nostri.Noi va garantam deplinatatea si siguranta transportului dvs.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video